Mikor ivartalaníttassam a cicáimat? Egyszerre vagy külön-külön?
Én a külön-külön variációra szavaznék,mert például a miénk elég rosszul viselte az altatást. Mindig maga alá pisilt,pelenkáztuk,itattuk,ha elkóvájgott figyelni kellett rá. Elég macerás volt,és sokára tért magához.(a 2. napra lett tisztában magával)
Szóval,ha ezt megszorzom kettővel...hát én nem vállalnám be.
Húú,majd mikor két felé mennek meg kétfelé pisilnek,én nem tudnám megcsinálni. Bár nekem nem volt segítségem hozzá!
Mi külön vittük őket és a másik nem piszkálta, csak megmosdatta a fejét. Nem hülyék a macskák, látja, ha rosszul van a társa, nem piszkálja, csak odafekszik hozzá, mosdatja meg vele van.
Egy is elég volt, mert mi például míg nem ébredt fel váltottuk egymást és úgy figyeltük, mert ébredéskor gyakran hánynak és meg is ijednek. És pisilnek, próbálnak elbújni, de elesnek, van amelyik meg minden áron rád akar mászni, felugrani valahova de ugye semmi mozgáskoordináció nincs, figyelni kell és akkor kettő egyszerre? Törölközőn vettük a karunkba mint egy kisbabát, mikor tisztult de még ködös volt, mert egyszerűen annyira igényelte, hogy velünk legyen, és így volt mindenkinek a legkényelmesebb. Jó ezt nem muszáj, de rajtunk akart lenni és így lehetett mászkálni, leülni, felállni nem kellett gyötörni meg mozgatni szegényt, hogy felveszem a térdemre, mert jönni akar, de most zsibbad a lábam és le kell tenni, át kell mozgatni. És akkor kettőt?
Szerintem annyi különbséget nem árt hagyni, míg az első tisztába jön magával, meg jobban lesz. Mondjuk két napot legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!