Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor ivartalaníttassam a...

Mikor ivartalaníttassam a cicáimat? Egyszerre vagy külön-külön?

Figyelt kérdés
Van 2 rosszcsont benti-kinti (90-10%) 3,5 hós lánycicám - tesók, imádják egymást, nagyon ragaszkodnak egymáshoz. A télre tervezzük az ivartalanítást, de már most el kell kezdenem félretenni rá, és így jutott eszembe, hogy mi a jobb cicáknak, ha egyszerre vagy ha külön-külön végzik el a műtétet?
2009. okt. 6. 21:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Most nézegetem a régebbi kérdéseimet, de leírom, hátha valaki idetéved.

Szóval a cicák az orvos javaslatára egyszerre lettek ivartalanítva. Reggel elvittem őket, és munka után mentem értük (egy hordozóban elfértek még, olyan picik voltak), így a műtét utáni ébredést és még vagy 5-6 órát a rendelőben voltak. Otthon már mászkáltak, bár kicsit kómások voltak. :) De másnapra mind a ketten helyrejöttek :D Felszívódó varrattal voltak műtve, így nem kellett visszavinnem őket. Azóta is boldog kismacskák, immár kb 5 kilósan és 2,5 évesen :))))

2012. jan. 29. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!