Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Találtam egy kis cicát, apám...

Találtam egy kis cicát, apám meg azt mondta ha nem tüntetem el bedobja a mikroba?

Figyelt kérdés

Apám utálja az állatokat. Azt mondta ,hogy a kiscicát be rakja a mikrosütőbe élve ha azonnal nem tüntetem el a háztól.Már próbáltam oda vissza vinni ahol találtam,de 2 órán belül vissza jött.

Most itt dugdosom a szobámba.

Mit csináljak?

2013. júl. 18. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Apádat lődd fejbe, a macskát meg tartsd meg.
2013. júl. 18. 21:07
 12/15 A kérdező kommentje:

El vittem a cicát a suliba.Sok jelentkező volt aki haza vitte volna.Most van helye szegénynek.

Apám meg tényleg egy gyökér.Utálom ezért amit csinált :(

2013. júl. 19. 13:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Apud nem lenne képes betenni! Elsőnek azért, mert amikor berakja, és a macseknak már nagyon melege lenne, és nagyon elkezdeni nyávogni, ezek után kivenné! Másodszor az egy használati gép, ami nem kis pénzbe került, és szerintem ha megdöglik benne egy macska, azt már nem hiszem hogy használni akarja!
2013. júl. 21. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem lévővel.
2013. júl. 21. 10:37
 15/15 anonim válasza:
Örömmel olvasom,hogy sikerült megoldani a problémát. :) Amúgy én is találtam kb 1 hónapja egy kiscicát az M0 ás Csepel Budatétényi hídon fölvettem hogy ne üsse el az autó le akartam rakni kicsit odébb de nem volt szívem most itthon van befogadtuk.Nagy éhenkórász egyébként meg mindig megszökik csavargó.Ha így fogja folytatni akkor amitől meg akartam óvni az lesz a végzete.
2013. júl. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!