Véletlenül találtam rá apám internetes leveleire, nőkkel levelezik, és nem teljesen őszinte, mit tegyek?
Mikor nincs internet közelben, megkér, hogy az online játékát én vezessem, megadta a kódját. Jött egy új levél, és csak azért kattintottam oda, hogy ne villogjon, de megláttam egy rakás levelet egy nőtől. Apám vagy 20 évvel fiatalabbnak mondja magát, és letagadta, hogy van családja. Beszéljek vele, vagy tegyek úgy, mintha nem tudnám?
21L
Anyuddal együtt él?
Ha igen, akkor elmondhatod apudnak, hogy azért ez nem szép dolog, hiszen ott van édesanyád is, akit tisztelnie kell.
Ha nincs anyuddal együtt, akkor hadd ismerkedjen.
Egyébként számomra úgy tűnik nem annyira komoly a dolog, ha 20 évvel fiatalabbnak mondja magát. Akkor talán nem akar találkozni a hölggyel csak éppen udvarolgat. Mert ugye a kora úgyis kiderülne.
Igazából nem tudom mi lenne a helyes megoldás. Hallgatni, vagy szólni neki.
Tudni kéne, hogy anyukáddal együtt élnek- e?
Ja igen, és ahogy a 14:16-es hozzászóló is említi, sajnos mások életével, érzelmeivel is játszik.
Mert apud egyszer csak, amikor fel kéne fedje magát, ugye nem fogja megtenni, és csak lelép az internetről, a hölgy meg azt sem tudja majd, hogy miért, és egy nagy csalódás fogja érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!