Mit szóltok a kiscicámhoz?
nekem is pont ilyen cicám volt ^^
sajnos, tavaly októberben a házunk előtt őt is elgázolta valamelyik vadbarom :( :( :( :(
Szerintem kinézetre átlagos (de szép) cica. Nekem is van hasonló, csak nála nem a barnás szín dominál, hanem inkább olyan, mint a whiskas reklámos cica.
Ő kb. ennyi idősen foghatta a fekete rigóját (tudom, hogy védett, de most mit csináljak).
"sajnos, tavaly októberben a házunk előtt őt is elgázolta valamelyik vadbarom :( :( :( :("
Miért lenne vadbarom az, aki elüt egy macskát? Mondom ezt macskaimádóként, akinek már nem egy cicáját ütötték el. Az autó azért van, hogy menjünk vele. Városban 50 km/h a sebességhatár. Ha egy macska kiszalad eléd, és 50-nel mész, akkor már mindegy. De miért kéne azért 5-tel végiggurulni az utcákon, csak mert nehogy kiszaladjon a macska? Én is vezetek, és próbálok odafigyelni, nézem az út szélén az állatokat, ha látok egyet, lelassítok, de ha egy bokorból tök váratlanul kiugrik egy elém, akkor ott csak a szerencse segíthet. Történt már ilyen, megúszta a cica, a visszapillantóból láttam, de akár el is üthettem volna. Nem tartom magam ezért vadbaromnak, csak mert közlekedek. Bocsi az offért, de erre muszáj volt ragálnom. Amúgy az előző oldalon már magára a kérdésre is válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!