Egyedül hagyjam 2cicámat karácsonyra vagy utazzanak velem?
Figyelt kérdés
24-én utazom haza délután,26-án este pedig vissza.Lenne egy fél órás busz út,egy óra vonat,meg egy óra autózas.Visszafelé pedig végig autó elvileg.Az egyik cica nagyon félős,a másikat már vittem haza.Családom,párom azt mondja jobb nekik ha maradnak és készítek ki nekik sok vizet meg sok tápot,indulás előtt meg még kapnak konzervet. Itt van szép bútoruk meg játékaik és nem fáznak utazás közben,meg nem fognak félni. Én meg aggódni fogok,hogy bármi van,nem leszek velük.Szerintem végigfeszengeném a karácsonyt. Szerintetek hogyan lenne jobb a cicáknak?2009. okt. 19. 09:24
1/7 anonim válasza:
Én se szívesen hagynám őket itthon, de tényleg jobb nekik maradni, mint órákig zötykölődni bezárva és egy idegen helyen lenni. Két nap nem a világ, simán ki fogják birni. Ha van elöttük kaja, és főleg víz, semmi gond nem lesz velük.
2/7 anonim válasza:
Én is inkább othon hagynám őket, de csak úgy, hogy adnék kulcsot egy rendes szomszédnak/ismerősnek, hogy nézzen rájuk. Nem tudhatod, mi történik - pl. valamelyik épp akkor betegszik meg, 2 nap nem a világ, de akár tragédia is történhet, ami elkerülhető, ha valaki naponta ellenőrzi őket.
3/7 anonim válasza:
Én pont most hagytam otthon a hétvégére, megkértem valakit, hogy vasárnap reggel frissítsen vizet és kaját. Jobb nekik otthon, nem szeretnek utazni a cicák :( Főleg ha ketten vannak, jobban ellesznek.
4/7 anonim válasza:
Mi a párommal a hosszú hétvégére utazunk el, van 2 macsekunk. Nálunk édesanyám lesz a gardedám, ő fogja felügyelni őket, még az is lehet, hogy ott alszik velük, hogy ne legyenek egyedül.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen csak nem ismerem a szomszédokat.Albérlet... Ráadásul fél éve ellopták a szintről a biciklimet,szóval ez a bajom,hogy nincs senki akit meg lehetne bízni
2009. okt. 19. 10:29
6/7 anonim válasza:
Készíts több helyre szárazeledelt, nagyobb edényekben vizet és két alomtálat. Így felügyelet nélkül is simán ki fogják bírni, kevésbé viseli meg őket, mint az utaztatás.
7/7 anonim válasza:
9:37 vagyok. Barát, barátnő, kolléga, nemisgondolnádki? Néha éppen az segít a legszívesebben, akire (relative nagy távolság, sok elfoglaltság, stb.) miatt nem is gondol az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!