Milyen kisállatot válasszak apukámnak karácsonyra? Gőte, madárpók, vagy vadászgörény?
amivel nem basz ki a tizedikről
:D
szerintem ne vegyél neki semmilyen állatot.
inkább egy jó könyvet, vagy after shave-et
Hát nemtudom.Még nincs is karácsony :D szerintem ne azt vegyél,mert ha nem tetszik neki,vagy nem gondozza majd,akkor nem lesz értelme.A gőtéről nem sokat tudok,a vadászgörény nagyon büdös,tehát figyelni kell arra,hogy lehetőleg ne a házban legyen.Ráadásul nyers húst eszik,és azt hiszem tojás fehérjét.Szalámit nem szabad neki adni,vagy legalább s nem sokat,mert fűszeres.
A madárpókkal nem kel,nem is szabad sokat foglalkozni,mert ők békés állatok és nem szeretik,ha "nyúzzák".Akár 20-30 évig is élhet.Harapásuk az áldozat egész testét lebéníthatja, és a légzőizmok bénításával nagyon szélsőséges esetben fulladásos halált okozhat.Ezt nem ajánlom,én nem tartom valami jónak...
forrás: [link]
szerintem ne állatot adj neki,főleg ne ezeket
Hát,inkább vegyél neki nyuszit
Gőte: Engedély kell a tartásához
Madárpók: Szintén engedély kell a tartásához
Görény: Írtó sok gond van vele.Kb mint egy kutyával.
Egy állat nem tárgy, nem olyan dolog amit csak úgy ajándékozunk, aztán ha mégsem jó kidobjuk, továbbadjuk. Függetlenül attól, hogy kutya, macska, nyúl, pók, egér, vadászgörény.. (Habár sajnos sokan ezt csinálják..)
Beszéld meg vele, hogy ha tényleg szívesen tartana állatot, milyent szeretne, mert karácsonyig gyűjtenél rá pénzt- magára az állatra, és a felszereléseire.
ez az oldal úgy írta hogy nem kell engedéy hozzá.akkor most hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!