Milyen kisállatot válasszak apukámnak karácsonyra? Gőte, madárpók, vagy vadászgörény?
Tarthatod úgy is hogy nemkell engedély,deha valaki megtudja és feljelent fizetheted a szép kis bírságot,és az állatot is elveszik.
Mert védett!
Tarthatod úgy is hogy nemkell engedély,deha valaki megtudja és feljelent fizetheted a szép kis bírságot,és az állatot is elveszik.
Mert védett!
Amit az állatkereskedésben lehet venni nem védett.
De amit a természetben találni Magyarországon az védett.
köszi, hogy ennyien válaszoltatok!
Apukám alapvetően szereti az én állataimat (mert neki még nem volt semmilyen) de néha elge van belőlük.
Azért szeretnék neki venni, mert mindig azt mondja, hogy persze neki semmilyen állata sincsen.
Szerintem az aranyhörcsög vagy a törpehöcsög lenne a legjobb.
Elég egyet venned , mert nem társaslények ..
És én a ketrecet 2500 Ft.-ért vettem ( itatóval , kerékkel együtt )
A terráriumot pedig 4000Ft.-ért.
A táp ára változó , és az otthon tartott zöldséget/gyümölcsöket is megeszi .. Sőt szárazkenyeret is..
Vagy a teknős .. vele sincs sok gond : )
Szerintem pont ez a 3 állat amit kiválasztottál , az nem pont a legmegfelelőbb.
Az apám nagyon szereti a hörcsögeimet is meg a többi állatomat is. ( hal , teknős , törpenyul )
A gőte az cuki, nem nő túl nagyra és nem kerül sokba.
16-osnak: Gőték részére miért kéne sok dolog? A halak azok szerintem költségesebbek és finnyásabbak..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!