Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Eltűnt a macskám! Van még...

Eltűnt a macskám! Van még esély hogy hazajön?

Figyelt kérdés
4 napja tűnt el még soha nem volt hogy 1 napnál többet nem volt itthon, annyira félek hogy nem jön vissza, kinti benti cica és este mindig bent volt és olyan nekem mint a testvérem vagy a legjobb barátom vagy nem is tudom, nem tudnám elviselni ha nem lenne többé. még csak 1 éves. miért mehetett el? jól volt tartva mindig megkapott mindent amire szüksége volt. már mindenhol kerestük őt de nincs sehol nagyon félek hogy a szomszédok csináltak vele valamit vagy szétszedte egy kutya vagy nem tudom :'( nem találtunk holttestet sem pedig az erdőt is végig kutattuk az utakat mindenhol de hol lehet? csak jöjjön haza...

2013. júl. 5. 11:08
1 2 3
 21/28 barbara tóth ***** válasza:
Szia. én voltam ilyen szituba.nekem egy 4 hónapos cicám tűnt el.az első két hétben még vártuk haza.De nem jött haza:C.ha gondold plakátold ki a képét.de én sem tudtam hogy mit tegyek.remélem segítettem
2013. júl. 9. 21:02
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen, 4napig nem jött elő, az 5. napra meglett valószínű. hogy bezárták (véletlenül) valahova.

Másik macskám 1hétig nem jött haza, emlékszem tél volt már semmi remény nem maradt bennem, rettentően szomorú voltam, nekem is kb mintha a testvérem lett volna, és amikor este kinéztem, megláttam, hogy ül az ablakban és nyávog, sajnos véres volt, vszinűleg elütötte egy autó de szerencsére jól lett.

Tegnap elkellett vinni az egyik cicám orvoshoz (2 van) a másik meg ameddigra hazaértünk nem jött haza. Ma reggelre se volt itt, aztán délután egyszer csak hazajött, tiszta hungarocel papír volt a feje. Nálunk gyárak vannak, vszinűleg bezárták.

Azért még ne add fel, maradt még esély!

2013. júl. 9. 21:26
 23/28 anonim válasza:
hát nekünk 1 hétig volt oda csak vissza jön ha fiú az megy kanolni(sz*x)
2013. júl. 9. 23:35
 24/28 anonim ***** válasza:

Meglett a cica?

Ha nem, akkor adhatnál róla egy kis leírást. Hátha...

2013. aug. 30. 22:15
 25/28 anonim válasza:
Meglett? Csak érdekel
2019. febr. 9. 22:29
 26/28 Jshdbf válasza:
Az én fekete kandúr ivaros macskám 3.hete nincs meg. Utoljára az uton láttam mikor hempergett es nekem mennem kelletett suliba, megse tudtam simogatni 🙁☹️
2019. jún. 23. 12:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Megkerült végül?:)
2020. dec. 28. 12:03
 28/28 anonim válasza:
Azóta?
2024. jún. 24. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!