Eltűnt a macskám! Van még esély hogy hazajön?
Figyelt kérdés
4 napja tűnt el még soha nem volt hogy 1 napnál többet nem volt itthon, annyira félek hogy nem jön vissza, kinti benti cica és este mindig bent volt és olyan nekem mint a testvérem vagy a legjobb barátom vagy nem is tudom, nem tudnám elviselni ha nem lenne többé. még csak 1 éves. miért mehetett el? jól volt tartva mindig megkapott mindent amire szüksége volt. már mindenhol kerestük őt de nincs sehol nagyon félek hogy a szomszédok csináltak vele valamit vagy szétszedte egy kutya vagy nem tudom :'( nem találtunk holttestet sem pedig az erdőt is végig kutattuk az utakat mindenhol de hol lehet? csak jöjjön haza...2013. júl. 5. 11:08
11/28 anonim válasza:
Ha bezarjak nem valoszinu h azert h valaki befogadja.... :/
12/28 anonim válasza:
A mi cicánk egyszer 2 hónap után került elő. Leesett az első hó, és mikor reggel mentem ki a konyhába, arra lettem figyelmes, hogy döngetik a bejárati ajtót. (Azelőtt sosem csinált ilyet, megszokta, hogy kinti cica.) Nem akartam hinni a szememnek! Remélem, a tiéd is visszajön! :)
13/28 A kérdező kommentje:
de édes :) köszi :(
2013. júl. 5. 12:25
14/28 A kérdező kommentje:
ma mentünk vagy 20 km-t és mindent végig néztünk erdőt, mezőt, búzát, kukákat, tavat mindent de nincs sehol már komolyan nem tudom elképzelni hogy hol lehet mert sehol nem találom a környéken dögszag sincs semmi de olyan messze már nem mehetett azt meg nem gondolom hogy valaki befogadta, erre felé nem olyan állatszeretők az emberek(nincs rá pénzük sem) de hétfőn szerintem nyomtattatok plakátokat is és kiteszem hátha még életben van :/ de szerintem nem sok rá az esély már 5. napja nem láttuk és senki sem akit megkérdeztünk az utcába már majdnem mindenkit és még a postásnak is szóltam hogy ha látja szóljon... de halva se találom sehol... vagy valaki a kukába dobta volna? a kutya nem eszi meg ha megfogja, akkor is kéne valami nyommot találni ... jajj valaki mondja meg hogy még hol tudnám keresni...
2013. júl. 5. 20:43
16/28 A kérdező kommentje:
mi igen? baráth dániel ma 20:57
2013. júl. 5. 21:09
17/28 anonim válasza:
"Van rá esély hogy hazajön?" Dániel: Igen. :). Egyebkent volt hogy a miénket valaki becsukta valahova...és két hetre rá tudott hazajönni tiszta verten, véresen és el volt törve a hátánál valami. Ne veszítsd el a reményt.
18/28 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek de már nem tudok reménykedni... már tényleg mindenhol néztük, kerestük de semmi csak arra tudok gondolni hogy biztos bement egy búzatáblába meghalni :'( csak az a baj hogy azt nem tudjuk átnézni mert nagyon sok van erre felé... csak ha beteg lett volna vagy valami baja van miért ment el meghalni? az egyik cicánkat meglőtték és ő itthon volt, hazajött. Igaz elbújt de hazajött meghalni (szegényen már nem tudott segíteni az orvos sem de tőle eltudtam búcsúzni és ez nagyon sokat segített, bár néha ha eszembe jut még mindig könnybe lábad a szemem) annyira szeretném hinni hogy nincs baja de annyi minden történhette vele...
2013. júl. 6. 17:07
19/28 A kérdező kommentje:
Ma egy hete hogy eltűnt van még esély hogy életben megtalálom? eddig 1 nap kivételével minden nap voltunk keresni és sehol semmi... a postást is kérdeztem nem látta e de nem. Már a fél utcát megkérdeztük és semmi. Lehet hogy olyan messzire ment hogy nem talál haza? vagy csak valaki megölte? annyira szeretném hinni hogy felkelek és itthon lesz! hogyan kereshetném még? mit csinálhatnék? Kérlek akinek van valami jó tippje az mondja el...
2013. júl. 8. 11:47
20/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj, de a posztodat folyamatosan kiemelve kéne tartani (mint ahogy mindig), hogy mások is lássák: Ennél jobban kell vigyázni a cicára és hát igen, ez jár a macskatartással, ha az ivaros cicát felügyelet nélkül engedünk ki.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!