Több mint két hete nem jött haza a 3 éves ivartalanított fiú macskám. Van esély arra hogy még hazajön?
Egy 3 éves fiú cicáról van szó. Ivartalanítva is van. Még csak egyszer volt hogy 4 napig nem jött haza de az még az előtt volt hogy ivartalanítva lett. Azóta mindig 6 óra táján jön haza este pedig elmegy.
Azért féltem annyira mert a szomszédom már több mint 6 macskámat ölte/mérgezte meg. Az eltűnt macskám már volt hogy befőttes gumival jött haza a lábán ami mellesleg fel is dagadt. Egy régebbi macskámnak már volt hogy télen lefagyott a farka mert egy hurokba ragadt és vízbe ért. Az a kedvencem hogy amikor az egyik macskám "szédülve" jött haza a kerítésen alig tudott átugrani. Megmérgezte... És! a háza mellet röhögve nézte az állatot amíg szenvedett.. Volt hogy anyukám megkérdezte hogy nem látta-e a macskánkat. Másnap milyen érdekes.. előkerült.
Meg nem messze van egy kereszteződés és ott anyukám/testvérem már látta hogy ott közlekedik. Már körbenéztünk a forgalmas utakat nem találtuk. A szomszédunkhoz megpróbáltunk benézni de ott se nagyon volt. És nem hiszem hogy valaki befogta volna mert 6 óra körül az ablakomba szokott ülni és 6 óra előtt ki megy ki és visz haza egy macskát ? Rejtett herés macska volt kb 2 évesen lett ivartalanítva. Nem tudom mennyire számít de azért leírtam. Eddig mindig azt mondtuk hogy egy túlélő macska mert a parvót is túlélte amikor nem volt arra pénz hogy orvoshoz vigyük. Nagyon szeretem a cicát és nagyon hiányzik. :(
Itt egy kép róla: [link]
Igen, van rá esély!
Egyébként gyönyörű a macs! :)
Igen gyönyörű :)
Én úgy érezem hogy ő egy különleges macska :(
Szép, okos, és szerető egy állat. Annyi mindent tudnék még sorolni róla. :D
Mekkora egy tetű r*hadék szomszédod van. Nő vagy férfi? Neki vannak állatai?
Lehetséges, hogy még hazamegy. Macskáknál ki tudja. Párzási időszak van egyébként most nálunk is, nekem is ivartalanított kandúrom van és ő sem volt itthon az elmúlt napokban, annyit amennyit szokott. Csak estére jött haza enni aztán elment. De tegnap este bezártam, reggelre kiengedtem adtam neki enni. De akkor eljátszott a többi macskával. Most megint elvonult valamerre. Észrevettem egy sebet a feneke mellett. Szerintem azért vonulhatott el. Ilyenkor némelyik macska jobban szeret egyedül lenni. Nem tudom hogy szerezhette :S Nem olyan mély, de borsónagyságú seb. :/
Nem ivartalanított kandúromnál volt olyan is, hogy 3 hónapig nem jött haza. De azért egy ivartalanítottnál én már jobban aggódom, hogy ha ennyi ideje nem jön haza. :S
Azért ha hazajönne, írj ide mindenképpen, örülnénk a jó hírnek!!
Egyébként nagyon szép cicus, remélem megkerül!
Chip, tetoválás nincs neki?
De ez csak az egyik..... van még egy csak hogy ne legyek boldog...
Nemrég költözött ide egy másik állatkínzó idióta barom....
A szembe szomszédunk szomszédja tehát ő sincs távol tőlünk.
Már több ember is feljelentett elég hülye okok miatt...
Pl.: Családi buli volt és a ház felé ment a bogrács füstje...
És valószínű hogy azért költözött ide mert már mindenki kiutálta a régi helyéről mert tudták hogy milyen ember..
De nem tudom én már kezdek kételkedni benne. :(
Ha tudott volna már réges régen haza jött volna.
Soha nem volt az a kirándulós fajta. 1-szer volt hogy 5 napig nem jött haza de ezt írtam is. Azon kívül soha nem ment el vagy késett egy napot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!