Szerintetek jól etetem a cicáimat?
Azt hittem fiatalabb, mert szerintem egy csomó kérdést te tehettél fel itt mostanában és az alapján nagyon bizonytalannak tűnsz.
Amúgy a kajcsit illetően leírták az én véleményemet is. Inkább a jobb minőségű eledelt részesíteném előnyben. A friss hal biztos nagyon jó nekik, olyan természet közeli.
Na ennyit a természetes táplálkozásról. Pont most láttam egy műsort, amiben az volt, hogy a macskák a természetben nem ennének halat, csak a nem is tudom hanyas években vezették be a macskakajába, mert olcsó fehérjeforrás.
Én is azt hittem, hogy ez jó nekik, mert a hal olyan tiszta fehérjének tűnik és nekik arra is szükségük van. Ettől persze szerintem ugyanúgy ehetik, ha nem félünk a baciktól...
Mi az hogy a macskák nem ennének halat?!
Nem egy helyen hallottam már,hogy a macska lement a patakhoz,és kisebb halakat fogot.... és láttam is már ilyet.
Amúgy kedves kérdező!
Nagyon jó ez az étrend! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!