Mi lehet a baj azzal ha mezei whiskassal etetem a cicámat?
Nyugi, megoldható kiegészítésként csirkemájjal.
Nekünk hat macsekunk van, és nem hányják ki. :)
whiskas+párizsi+főttrizsa ezt kapják.
sokkal többe kerül és olyan mintha te zsíros kenyeren élnél kb finom de nem jó
egyébként beteg is lehet:húgykő allergia stb
Hát én is whiskassal etetem a cicám, de nem azért, mert olcsóbb, és ezt te se hitesd el magaddal. Nemrég voltam a Fressnapfban, ahol 114ft/alutasak áron vettem a cicámnak 34% fehérjét tartalmazó tápot. Csak a gond, hogy ilyet a boltokban nem igazán árulnak. Nálunk sajnos nem vált be, a cicám nem ette meg, legközelebb megpróbálkozom más ízesítéssel.
De ha már whiskast kap, vegyél neki mellé valami premium száraztápot kiegészítésként, pl én Royal Canint szoktam venni, azt nagyon szereti a cicám:) És az sem sokkal drágább, mint mondjuk egy whiskas.
4% nem a fehérje, hanem a hústartalma. Bocsánat, nem hús, hanem állati eredetű anyag tartalom....... Ha kicsit utána néznél a neten (mivel ide feltaláltál feltételezem, tudod használni azt), akkor találhatnál a Whiskas árában (vagy legalábbis nem sokkal többért) olyan tápot, amiben még hús is van. Igaz, azt nem fél kilónként lehet megvenni, de szerintem megérné rááldozni egyszerre egy nagyobb összeget.
Például:
11.23
Házi maradék= moslék?
Tudod fél ország megeszi a másnapi maradékot is.
Akkor fél ország moslékot eszik? Ja embernek lehet, de az állatnak nem? Elhiszem én, hogy te még a másnapi kenyeret se eszed meg, mert az már számodra moslék! :) Csak gratulálni tudok hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!