Mit csináljak hogy a cicámat ne fojtsa meg a kutyám? SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 15:39
3/11 Vicuska87 válasza:
MI van? Nem tudod mit kell ilyenkor tenni?
Hát válaszd szét őket. Logikus, nem?!
4/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést inkább a kutyás topikban kellene feltenned, mert gondolom nem a macska teszi bele a nyakát a kutya szájába.
Amúgy meg szerezned kell annyi tiszteletet a kutyád szemében, hogy le tudd tiltani a macskáról, illetve legalább le tudd hívni róla. Ha erős a kutyád vadászösztöne, mondjuk a fajtájából kifolyólag, nem biztos hogy ez valaha is sikerülni fog, ebben a esetben szeparálva kell őket tartani.
5/11 anonim válasza:
Remélem még él a cica.... :S :(
6/11 anonim válasza:
Konkrétan erőteljesen s.ggbe rúgnám a kutyát és úgy elkülöníteném, hogy a macskámhoz se férjen hozzá többet!
7/11 anonim válasza:
Először is nem a kutya a hibás! ( nem csak) nekem spánielem van akivel vadászni járnak! Így erős vadász ösztöne van, de amire azt mondom neki h nem az nem! Ha nincs macska akkor nincs, tekintély kérdés és falkavezerség a lényeg ! Cicám is van sose bantana pedig a kutya előbb volt mert a cicát kidobták és befogadzuk csak itt ragadt
8/11 anonim válasza:
Ezért lett az én cicám csak benti. Mert nem tudom őrizni, sem őt, sem a kutyákat. Mióta kötelező a csip, rengeteg a kóbor eb. Azoktól én sem érzem magam biztonságban, nemhogy szegény cica.
9/11 A kérdező kommentje:
De sajnos a cica megy hozzá.
2013. jan. 27. 15:27
10/11 kilien válasza:
a kutya magához csalja általában a cicákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!