Mennyibe kerül az állatorvos?
Holnap viszem a lánycicám a dokihoz, mert lázas meg kedvetlen, nincs sok étvàgya és inni se iszik. Egész nap csak fekszik, pedig egyébként szaladgálni meg vadászni szokott. A szeme be volt gyulladva vàladékozott de érdekes módon az elmúlt :-) Remegni szokott de gondolom az a làza miatt lehet :-(
Nem vagyok anyagilag elegendve nem tudok olyan sokat otthagyni a dokinál, de azt se akarom nézni ahogy szenved szegény!
Ne aggódj, a legtöbb doki megérti azt is hogyha esetleg nincs nálad elegendő pénz. Én full pénz nélkül hívtam ki már kétszer is dokit a macskámhoz, később fizettem ki vagy egy hónappal. Nem számít, a lényeg hogy fizesd ki valamikor amikor tudod.
Hogy mennyibe kerül az ugye attól függ mi baja és milyen kezelés kell.
Szerintem olyan 3-4000 Ft (első körben). Gondolom fog kapni valami injekciót, ez alapból 2000 Ft körüli, plusz lehet kap lázcsillapító gyógyszert, fogalmam sincs mennyi, plusz a vizsgálat miatt és kérhetnek pénzt. 3000 Ft szerintem tuti és ha nem gyógyul meg és vissza kell vinni, akkor további ezresek, de ha rendbe jön ennyitől, akkor lehet ennyi a vége.
Megírnád majd, hogy mi a baja és mennyi volt a kezelés? Kíváncsi vagyok rá. Köszi.
A doki azt mondta, hogy valamilyen légúti fertőzése lehet annak ellenére, hogy semmilyen arra utaló tünete nincs (se nem köhög pedig vhogy próbálta köhögtetni, és az orra se folyik) a nyirokcsomói vannak megnagyobbodva. Kötőhàrtya gyull.a van még és kapott rà szemcseppet. Kapott làzcsill. Szurit, meg antibiotikumosat is :-). Egy 10est hagytam ott mindezért... csak a vizsgálat volt 4000 Ft + a gyógyszerei.
De most már szerencsére jól van, az étvàgya is jó, már jól be is vacsorázott :)
Az jó hír, hogy jobban van. Elég drága a doki, de ha rendesen kikezeli, akkor rendben van.
Köszi, hogy leírtad.
További jobbulást a cicának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!