Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyibe kerül az állatorvos?

Mennyibe kerül az állatorvos?

Figyelt kérdés

Holnap viszem a lánycicám a dokihoz, mert lázas meg kedvetlen, nincs sok étvàgya és inni se iszik. Egész nap csak fekszik, pedig egyébként szaladgálni meg vadászni szokott. A szeme be volt gyulladva vàladékozott de érdekes módon az elmúlt :-) Remegni szokott de gondolom az a làza miatt lehet :-(

Nem vagyok anyagilag elegendve nem tudok olyan sokat otthagyni a dokinál, de azt se akarom nézni ahogy szenved szegény!

2013. jún. 23. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Helyenként változó. Nálunk pont ma volt kint állatorvos de egy forintot sem kért el.
2013. jún. 23. 21:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Miskolci vagyok ha ez számít.
2013. jún. 23. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, a legtöbb doki megérti azt is hogyha esetleg nincs nálad elegendő pénz. Én full pénz nélkül hívtam ki már kétszer is dokit a macskámhoz, később fizettem ki vagy egy hónappal. Nem számít, a lényeg hogy fizesd ki valamikor amikor tudod.

Hogy mennyibe kerül az ugye attól függ mi baja és milyen kezelés kell.

2013. jún. 23. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A cica betegségétől és a kezeléstől függ az ár. Ennek hiányában nem igazán lehet következtetni. Viszont Miskolc nem tartozik a "drága" városok közé. Anno én is kerestem úgy általánosságban egy állatorvosi árlistát, de hosszas keresés után is csak egy székesfehérvári klinika díjszabását találtam. Abban horribilis árak voltak ahhoz képest, amit később én fizettem ivartalanításért, kezelésekért Miskolcon.
2013. jún. 23. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan 3-4000 Ft (első körben). Gondolom fog kapni valami injekciót, ez alapból 2000 Ft körüli, plusz lehet kap lázcsillapító gyógyszert, fogalmam sincs mennyi, plusz a vizsgálat miatt és kérhetnek pénzt. 3000 Ft szerintem tuti és ha nem gyógyul meg és vissza kell vinni, akkor további ezresek, de ha rendbe jön ennyitől, akkor lehet ennyi a vége.

Megírnád majd, hogy mi a baja és mennyi volt a kezelés? Kíváncsi vagyok rá. Köszi.

2013. jún. 24. 07:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Majd most megyunk a dokihoz, persze majd megirom miket mondott. Most mondjuk nincs láza 39,3Cº ot mértem bár lehet ez is még höemelkedés..
2013. jún. 24. 15:37
 7/8 A kérdező kommentje:

A doki azt mondta, hogy valamilyen légúti fertőzése lehet annak ellenére, hogy semmilyen arra utaló tünete nincs (se nem köhög pedig vhogy próbálta köhögtetni, és az orra se folyik) a nyirokcsomói vannak megnagyobbodva. Kötőhàrtya gyull.a van még és kapott rà szemcseppet. Kapott làzcsill. Szurit, meg antibiotikumosat is :-). Egy 10est hagytam ott mindezért... csak a vizsgálat volt 4000 Ft + a gyógyszerei.

De most már szerencsére jól van, az étvàgya is jó, már jól be is vacsorázott :)

2013. jún. 24. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Az jó hír, hogy jobban van. Elég drága a doki, de ha rendesen kikezeli, akkor rendben van.

Köszi, hogy leírtad.

További jobbulást a cicának!

2013. jún. 25. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!