Tapasztalt gazdik, vagy aki ismeri a bogarat: Különös bogár van a kiscicámban amitől nagyon viszket. Mit tegyek? Állatorvos?
Lehet tetves..
Szerintem vidd állatorvoshoz de találsz a boltokban állatoknak való sampont ami kiírtja a tetveket.
Ez bolha.Mindenképpen orvostól kérj a cicára cseppeket olyat ami a petéket is megöli.A heylét mossátok 90 fokon és ha benti a cica akkor ott se árt egy kis takarítás.Egyúttal a másik cicát is kezeljétek bolha ellen.
A fürdetés hiábavaló,legeredményesebben a cseppekkel lehet kiírtani őket.
Szóval, ma megfürdettük mind a kettőt és teli voltak szerencsétlenek bolhával. Megvettem a legerősebb macskasampont hozzá még bolhairtó nyakörvet is. A sampon amit vettem csodálatos volt. Nemcsak hogy jó az illata hanem elsőre megölte a bolhákat. Elismertük hogy ez a saját hibánkból történ mert a picike annyira izgága hogy nem tudtuk jól negnézni. Szerencsére már nincsen semmi gond. :) Macskák megfürdetve és minden lepermetezve.
Már állatorvoshoz sem kell mennünk, az anyacica megfialt 9 kölyök volg benne de mind megdögölve :/
Az a szerencsénk hogy ez a bolhaügy időben el lett kapva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!