Cser Fülöp kérdése:
Valami bogár bele repült a kutyám szemébe! Meg vakulhat tőle?
Figyelt kérdés
Nem láttam semmit a szemébe már amikor észre vettem! De valószínűleg nagy sebességel repült valami kis darab vagy élősködő bele kutya sétáltatás közben meg gyógyul ?? Mert most nagyon hunyorog arra a szemére! Esetleg ha tudjátok mik a mellékhatások??
Előre is köszii :)
2013. jún. 20. 22:19
1/6 anonim válasza:
Nem lesz gond, regenerálódik hamar, holnapra semmi baja nem lesz.
2/6 niggamaci válasza:
mellékhatás max csak az hogy mikor belerepult a bogar a szemebe akkor a szaruhartyat esetleg megkaparhatta ezert hunyorithat a kutyad arra szemere
nem lesz belole semmi gond hamar visszano :)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem lett nagyobb gond belőle egyenlőre bár még mindig hunyorít! Meg morog ha oda megyek hozzá úgy hogy békén a kis cukorfalatot :D Biztos rám haragszik mert én voltam vele :'(
2013. jún. 21. 16:12
4/6 A kérdező kommentje:
Most fel lépett egy olyasmi hogy a kutya álmában sír mi lehet mitől? Elvigyem orvoshoz?
2013. jún. 21. 17:32
5/6 niggamaci válasza:
az hogy sir almaban az kb ugyanolyan mint mikor mi almunkban beszelunk
ez altalaban normalis de kb minden este ezt csinalja akkor biztos van valami amitol nem nyugszik
ha osszefutsz veletlen az allatorvossal ( bar ha varosban elsz akkor kevesbe lehetseges) akkor kerd ki a velemenyet dologrol
6/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi mert eddig nem sírt álmában soha pedig már 4 éve velünk van :(
2013. jún. 21. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!