Meg lehet állapitani ránézésre, hogy egy hím macska ivartalanítva-e van?
Egyertelmuen ivartalanitva van. (Kiveve, ha fel evesnel fiatalabb, de nem tunik annyira kolyoknek.)
Azert a felnott ivaros kandurok herei elegge feltunoek.
Azta! :o
Hát ha ehhez hasonlítom akkor valóban egyértelműen ivartalanított..
Az előzőleg írónak is köszi, és köszönöm a dicséretet a macsek nevébe is :) Aranyos amúgy, csípem csak néha kicsit vadul :)
koszi hogy megengeded... eleg vadaskodo vagy
en pont az vagyok akinek nincs facebookja es nem is lesz. szoval az offos. de amugy kulfoldon elek es probaltam uzenetet tenni a macska nyakaba a nyakorvere h az en cimemen van sokat, hatha hazaviszi, de a nyakorv uzenettel egyutt eltunt a macskarol egy ido mulva. Amugy szerintem felreertessz. en nem tartom ezt a macskat. inkabb fogalmazzunk ugy h segitek neki.. a nap 24 orajabol legalabb 18-19et szabadon van, ha otthon vagyok neha bejon es adok neki enni, meg voltam olyan kedves h epitettem neki egy hazat amibe bebujhat ha esik az eso. am en nem ragaszkodom hozza, sokkal inkabb o hozzam. uldozzem el? szerinted hogy taljam meg a gazdajat? az is elkepzelheto h siman el se veszett csak bejar hozzam is. sokat dolgozom, nem tudom hol jar amikor nincs nalam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!