Meg lehet állapitani ránézésre, hogy egy hím macska ivartalanítva-e van?
huh. koszi :)
valami viszonyitasi alap kene.. az az igazsag h nem passziom nezegetni a him macskak micsodajat.. de valahogy ki kene deriteni...
a cica hozzam csapodott. nem az enyem papiron. de nem akat elmenni tolem, es jobb lenne tudnom h ivartalanitottak e mert nem mindegy igy h mivel etetem.
Sziasztok!
Hát amikor beígértem a képeket, nem gondoltam, hogy ilyen nehéz dolgom lesz.... Fél orát rohangáltam a macska segge után egy kamerával. tiszta hülyének és perverznek éreztem magam. Nagy nehezen csináltam két képet. nemtudom mennyire leszne használhatóak. kicist kivilágositottam őket hoyg jobban látszon.
íme:
Előre is köszi!
Igy meg nem mondom... De ha amugy is hozzadcsapodott, akkor szerintem fontosabb oltatni, mint az, hogy milyen szaraztapot kap... A doki meg tutira tudni fogja, hogy az-e!:)
Ui: Szep cica, jol jartal!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!