Megfertőződhettem?
Szerintem nem fertőződtél meg,nyilván észre vennéd a wc-n.
De ha biztosra akarsz menni, egyél pár fokhagyma gerezdet, vagy fokhagyma tablettát.
Általában gyakori,hogy az elhanyagolt állatok férgesek....de elég ha egy romlott húst eszik.Általában negyedévenként szoktak állatokat féregteleníteni,ha van ha nincs!!!
És ha netán félsz,akkor vegyél féreghajtót,és vedd be!
Elképzelhető,hogy az ember is elkapja,de inkább a gyerekek akik össze vissza simogatják,aztán a szájukba teszik a kezüket ....de nem hiszem,hogy elkaptad,hacsak nem puszilgattad össze vissza,és nem érintkeztél közvetlen a székletével....de gondolom ha almot takarítasz azért kezet mosol...meg ez ember függő,valakinek gyengébb az immunredszere és az elkaphatja,valakinek meg erősebb semmi baja nem lesz,tehát nem kapja el....de a lényeg az,hogy figyeld a székleted és ha látsz kicsi férgek akkor ez van,féreghajtót kell venned és kész...nekem is volt,ez csak kellemetlen tudat,hogy van benned ilyen....Azért azt ajánlom,hogy ha macsek kijár akkor negyedévente kell,ha lakásban van akkor elég fél-egy évente féregteleníteni....tehát ne félj nem lesz semmi bajod,az emberek macskái nagy része férges és észre sem veszik,mert pont les.arják,te legalább törődsz magaddal és a szeretett cicáddal!!!!Sok örömöt kívánok neked a cicádhoz,nagyon jó barátok lesztek!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!