El vitte a telek szomszéd a cicámat. Hogy kaphatom vissza? A cicám pofiját megsértette valami, erre a szomszéd fogta és a tudtom nélkül elvitte kórházba. Már 2hete kerestem a cicát mikor kiderült, hogy elvitte.
Figyelt kérdés
Hogy kaphatom vissza?Lehet hogy már a kórházból is elvitte.Én 4Évre visszamenőleg fényképekkel tudom bizonyítani,hogy az én cicám.Nagyon hiányzik,a gyerekek folyton keresik őt.:-(2013. máj. 31. 11:41
11/13 A kérdező kommentje:
Le fertőtlenítettem neki,és úgy raktam ki a folyosóra,mert kicsi gyerekem van,gondoltam nehogy meg símogassa a cicát.És,igen lehet hogy napok alatt lett gennyes,de nem láttuk mivel előző nap utaztunk haza.Addig a másik szomszéd etette.Biztos nem törődünk vele,azért szeretnénk vissza kapni.A szomszéd meg ahelyett hogy elvitte önként,szólnia kellett volna.
2013. máj. 31. 14:23
12/13 anonim válasza:
Rendőrség! vagy szólj az anyának, hogy hozza vissza a cicát! mert az a tiéd és ha ellenkezik fenyegesd meg a rendőrséggel meg mutasd meg neki a képeket amik róla vannak.
13/13 A kérdező kommentje:
Azóta hazakerült a cica.A szomszéd kertbe volt kib.va,egy másik cicával együtt,a párom arra figyelt fel,hogy nyávog.A 7kg-os perzsa macskám 3.5kg ra fogyott,és haza hozott olyan betegséget hogy a kiskutyám is elkapta.Gyógyszerezni kellett őket hetekig,majdnem belepusztultak.Azóta azt a bunkó szomszédot nem engedik a szülei ide.Amikor kitette a 2cicát akkor sem szólt,elsunnyogott,még jó hogy nyávogtak és így megtaláltuk őket.
2013. aug. 7. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!