Kiscica hasmenés- mi a teendő?
A Freshnapfban lehet cicatejet kapni talán ha abban puhítanád a szárazat.
Mindenképp menj vissza a dokihoz tanácsért mert ilyen pici korban a hasmenés kiszáradáshoz és halálhoz vezethet tehát ügyelj rá, hogy megfelelő mennyiségű nedvesség jusson a szervezetükbe akkor nincs baj.
De biztosat csak az orvos tud mondani hidd el szívesen segítenek tanácsot ingyen is adnak.
Nincsenek hozzá szokva a kajához! Higgyj nekem!
Ha egy pici babának aki csak szopik adsz egy kis pörköltet,napokig hasmenése lesz,főleg ha mindig azt kap!
Próbáld meg a laktóz mentes tejet! Nekem 4 hetesen a kiscicámim azt isszák minden délben! Önállóan kis tálból isszák! Édesebb ízű,és már illata van mint a simának! 299.- a mizo,és ugyanaz,mint a cica tej,csak olcsóbb a literenkénti ára! :) A 4 picinek,akik ma 5 hetesek,ma kezdtem el alutasakost adni! Zabálják,mint állat,amikor elfogyott,a tálat rágták,de csak egy zacsival kaptak,mert szokniuk kell a másfajta ételt,az ízeket,és a közvetlen tápanyagokat ami egy ilyen alutasakos eledelben van!
Köszi a válaszokat!
Ma már volt egy szilárd kaki az alomban, próbálkozom a laktózmentes tejjel is. Az orvos is azt mondta, ha nem levertek, nem véres, víz állagú a kaki, addig nincs nagy baj, a gyomruk nem szokott hozzá még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!