A kiscicám 8 hetes. Hasmenése van egész nap. Egyáltalán nem volt még szilárd ürüléke. A segglyuka (elnézést, nem tudom szebben fogalmazni) bedagadt. Mi a teendő? Otthon is megoldható tippeket szeretnék!
Mindenképp orvos nehogy kiszáradjon. Meg kell nézetni nehogy parvos legyen, vagy férges!
Otthoni tipp: Főtt máj főtt rizzsel!
Száraztáp kitten, víz! Tej NEM!
folytatom: :)
brobiotikum lehet: biotic D-C. pRÓBÁLOK PÉNZTÁRCAKÍMÉLŐ MEGOLDÁSOKKAL SEGÍTENI.
Ajánlom nagyon a diarsanyí-t EZ SEGÍT!!!!!!!!!! ez egy édeskés paszta, amit kicsit kinyomva a szájába elfogad. google- utána, érdemes!!!
Bár a kis adag paszta ára kb. 1000-1500 ft, de pár hétig kitart. Lehet még kapni az állatpatikában vitaminport is, ( olyanban van, int a cukor, amit a kv mellé adnak) ez nálam 40 ft darabja volt. ebből egy kicsi a kajájára jól jöhet, mivel valószínű, hogy nem szívódik fel elég tápanyav, vitamin. ÉN SOK 10 E-ET OTTHAGYTAM MÁR AZ ÁLLATORVOSNÁL, BELENYOMTAK MINDENFÉLE SZURIT MÁR, DE NÁLUNK EZEK SEGÍTETTEK, ARÁNYLAG NEM NAGY PÉNZ. TUDOM, SZÍVSZORÍTÓ LÁTNI, AMIKOR A SZERETETT HÁZIÁLLAT BETEG. MEGTENNÉL ÉRTE BÁRMIT, LEHETŐSÉGHERZ KÉPEST.
próbáld ki ezeket, ha nem lesz jobb, ORVOS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!