A kiscicám 8 hetes. Hasmenése van egész nap. Egyáltalán nem volt még szilárd ürüléke. A segglyuka (elnézést, nem tudom szebben fogalmazni) bedagadt. Mi a teendő? Otthon is megoldható tippeket szeretnék!
Még valami...
vedd komolyan a hasmenését, mert az nem betegség, hanem valaminek a tünete, bele is halhat. Nagyon pici még a cica, szerintem az emésztésével lehet a gond, még valami nem alakult ki rendesen. Erre írtam az előbb a "gyógyszereket". Érdemes rá áldozni!!! TEJ nem!!! fött husi (száraz) jöhet+ fött rizs. Szerintem nem ártana féregteleníteni sem , ideje lenne ha még nem kapott 200-400 ft. Ez is okozhat krónikus hasmenést. A popója azért dudorodik ki, mert folyamatos a hasmenése, ezt vedd komolyan , ha sok héten át húzódik ez , baj lehet belőle. Én nagyon sokat költöttem ilyen probléma miatt, pedig hidd el nem vagyok úgy eleresztve. Ha szereted, próbáld meg kezelni , mielőtt nagyobb baj lesz. a fenni írt dolgok szerintem megfizethetőek+ az otthoni KÍMÉLŐ, DIÉTÁS KAJA, szerintem segíteni fog. Diarsanyí nagyon jó!!!
Na még valami :)
Ha tényleg csúnya a popsija a hasmenés miatt....
Az én állatorvosom ajánlotta: ha van otthon neked betadine , azt pár cseppet fel higíthatsz picike vízben, amikor a cica olyan nagyon alszik, úgy jóóóól mélyen "kinyúlva", cseppenthetsz a sebes popsijára, észre sem veszi, mert nem csíp, meg semmi. Ez kifertőtlenít mindent, nem árt. Amíg alszik nem nyalja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!