S. O. S. gyors segítséget kiscicával kapcsolatban! Megoldás?
Már bocsi de minek adtál még egy ezrest anyukdnak ha nem akarja orvoshoz vinni a cicát, még te segítesz neki? gratulálok.
Menj el, ha nincs egy vasad se csak vigyed ár rossz nézni hogy 12 évesen igy beszélsz (magántanuló létedre hol tanulod? Oo), majd valahogy csak lesz, az orvos legalább tudja hogy ilyen áron is elvitted:)
Feladom. Ha a közeletekben laknék, megfognám és én vinném el azt a szegény macskát. De többet nem látnátok, az biztos! Most már tényleg feldühít a hozzásállásotok! Igen, a tiéd is! Itt levelezel velünk, mindennek elmondod a szüleidet, de érdemi lépést nem teszel a cica gyógyulásáért, bármit javaslunk! Napok óta megy a hasa, ti meg tejjel itatjátok?! Orvoshoz nem viszitek? Jó, félsz a szüleidtől, de nem hiszem el, hogy nincs egy rendes szomszéd, aki segítene vagy a bátyád aki veletek lakik, ha elmondod mi a baj! Persze, mindenki más, de én ennél sokkal érettebben gondolkoztam 13 évesen.
Legalább emeld fel a telefonkagylót és hívd fel az állatorvost, az csak a hívás árába kerül és ad tanácsot, hogy mit csinálj. Vagy 20-30 Ft-ot is sokalltok egy kis állat egészségéért?! Ha elmondod, hogy nincs pénzed a kezelésre, a szüleid meg nem adnak, még az is lehet, hogy hazafelé ingyen beugrik és ránéz arra a szerencsétlen kis állatra.
Szedd össze magad és tessék telefonálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!