Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. gyors segítséget...

S. O. S. gyors segítséget kiscicával kapcsolatban! Megoldás?

Figyelt kérdés
az a baj hogy a cica már kicsit beteg most fosik és érzek csomócskákat a hasában. a szüleim már régebben vitték orvoshoz de most nem engedik újból. mit tegyek a cicával? ugye nem fog meghalni? mit tegyek? ott hon beöntés vagy. mi.. vagy mit? GYORSAN PLEASE!
2009. okt. 5. 15:49
1 2 3 4 5
 21/48 Winner of Royal Hill ***** válasza:
13%
Mondjuk azért a pénzért anyád dolgozik nem te! És lehet van fontosabb kiadása is mint egy retkes macskát az orvoshoz cipelni. Nem lehet hogy épp neked kell kaját vennie abból a pénzből amit te az állatorvosra költenél? Gondolkodni kellene néha...
2009. okt. 6. 16:35
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, részben igazad van, de csak annyiban, hogy a kislány szülei keresik a pénzt.

De tudod, addig nyújtózkodom, maíg a takaróm ér, nem vállalok olyan anyagi terhet, felelősséget a nyakamba (pl. háziállat), amit nem bírok el. Ha napról napra élek, nem tartok macskát, de még hörcsögöt sem, mert nem tudhatom, mikor lesz szükség állatorvosra. Ha pedig időközben kerültem olyan nehéz anyagi helyzetbe, hogy nem tudom az állatnak lelkiismeretesen gondját viselni, elajándékozom valakinek, akinél jó helye lesz. Egy beteg állat nem tehet arról, hogy anyuka felnőtt fejjel sem érett még meg a felelősségre és úgy tekint az állatra, mint egy 20 FT-os fakanálra: "eltörik, hát kidobom". Bizony sok embernek kell még okosodnia és érzőbb lénnyé válnia.

A kérdezőnek: beszéltél már az állatorvossal? Tessék megfogadni a tanácsunkat és elballagni hozzá, kikunyerálni a részletfizetést vagy a ledolgozást! Hol laktok? Lehet, hogy itt is akadna valaki, aki ismer a közeletekben rendes dokit. Ha pesti vagy, Budapesten például a Rex alapítvány Káposztásmegyeren, ha bajban vagy, ingyen vagy max. gyógyszeráron segít a cicán. Írd meg, hol laksz és lehet, ott is tudunk segíteni!

2009. okt. 6. 17:12
 23/48 A kérdező kommentje:
Békés megyében (nem Csabán) oké! majd elballagok.. de http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. ezt a kérdést én írtam ki. szerintem megtudjátok hogy miért nem ballaghatok állatorvoshoz... de.. á! tudjátok mit? nem érdekel egyáltalán mit mondanak a szüleim! eddig csak rosszat tettek nekem! és én is élőlény vagyok! elegem! most már elég! most az egyszer az lesz amit ÉN akarok!
2009. okt. 6. 17:26
 24/48 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a másik kérdésedet, hááááát-hááááát, miért nem kapod el a bátyáidat, kísérjenek el/vigyék ők el a cicát?

Nem bízol bennük? Legalább elkísérhetnének téged és akkor a szüleid sem aggódnák kockásra magukat.

Bp. mellett élek, felétek sajnos semmi infóm a Rexhez hasonló rendes intézményekről, de remélem, sokan megnézik a kommentedet, hátha akad valaki, aki nálatok is tud rendes dokit. Amúgy a cica hogy van?

2009. okt. 6. 20:24
 25/48 A kérdező kommentje:
a bátyáimat? az egyik egyetemista a másik meg ha itthon van éjjel nappal váltogatja a CS-t (Counter Strike) és az MSN-t. a cica hogy hogy van? most egész jól. tele van a kis hasa ennivalóval. konzervet kaptak vacsira. egész jól van. remélem még jól is lesz! ja. amúgy anyu már elkért ezer Ft-t szóval már csak 4ezrem van. a nagyimnál meg nem hinném hogy most alkalmas lenne pénzt kunyerálni! az egyetemista bátyómnak laptopot a másiknak meg cintányért vesznek (dobszerkóhoz) szóval... max. esetleg 10ezer Ft-t kérhetnék. annyiból csak kifutja a cica (remélem)
2009. okt. 6. 22:18
 26/48 anonim válasza:
70%
Először is vegyél neki széntablettát attól el fog múlni a hasmenése
2009. okt. 8. 14:00
 27/48 anonim válasza:
Elvitted már orvoshoz? Mi van most a cicával? Jobban van már?
2009. okt. 8. 16:17
 28/48 anonim ***** válasza:
szia az a helyzet,hogy a macskát minél előbb el kell vined orvoshoz(otthon semmivel se kísérletez mert nagyobb baj lehet belőle)5000ft a cicára elégnek kell leni. Anyukádnak pedig annyit ha a macska beteg akár ti is elkaphatjátok tőle gondolom ezt ő sem akarná,
2009. okt. 8. 18:04
 29/48 A kérdező kommentje:

meg fog halni.. kész... anyám odaadott nekik egy kotli tejet

most fosik

ezt nem élitúl de anyám sem ezt garantálom megbosszulom a cicát. az n életem is tönkretette őt megölte! ezért nincs mentség

2009. okt. 8. 18:06
 30/48 anonim ***** válasza:
Elvitted már orvoshoz vagy most is a gép előtt tespedsz? Azzal,hogy anyudat szidod nem lesz jobb a macskanak.legalább menj el orvoshoz tanácsot kérni.és ha megy a hasa legalább ne tejet adjatok neki,könyörgöm.az olyan mint a hasmenéses embernek a ricilus olaj szilvalekvárral
2009. okt. 8. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!