S. O. S. gyors segítséget kiscicával kapcsolatban! Megoldás?
Utolsó, részben igazad van, de csak annyiban, hogy a kislány szülei keresik a pénzt.
De tudod, addig nyújtózkodom, maíg a takaróm ér, nem vállalok olyan anyagi terhet, felelősséget a nyakamba (pl. háziállat), amit nem bírok el. Ha napról napra élek, nem tartok macskát, de még hörcsögöt sem, mert nem tudhatom, mikor lesz szükség állatorvosra. Ha pedig időközben kerültem olyan nehéz anyagi helyzetbe, hogy nem tudom az állatnak lelkiismeretesen gondját viselni, elajándékozom valakinek, akinél jó helye lesz. Egy beteg állat nem tehet arról, hogy anyuka felnőtt fejjel sem érett még meg a felelősségre és úgy tekint az állatra, mint egy 20 FT-os fakanálra: "eltörik, hát kidobom". Bizony sok embernek kell még okosodnia és érzőbb lénnyé válnia.
A kérdezőnek: beszéltél már az állatorvossal? Tessék megfogadni a tanácsunkat és elballagni hozzá, kikunyerálni a részletfizetést vagy a ledolgozást! Hol laktok? Lehet, hogy itt is akadna valaki, aki ismer a közeletekben rendes dokit. Ha pesti vagy, Budapesten például a Rex alapítvány Káposztásmegyeren, ha bajban vagy, ingyen vagy max. gyógyszeráron segít a cicán. Írd meg, hol laksz és lehet, ott is tudunk segíteni!
Megnéztem a másik kérdésedet, hááááát-hááááát, miért nem kapod el a bátyáidat, kísérjenek el/vigyék ők el a cicát?
Nem bízol bennük? Legalább elkísérhetnének téged és akkor a szüleid sem aggódnák kockásra magukat.
Bp. mellett élek, felétek sajnos semmi infóm a Rexhez hasonló rendes intézményekről, de remélem, sokan megnézik a kommentedet, hátha akad valaki, aki nálatok is tud rendes dokit. Amúgy a cica hogy van?
meg fog halni.. kész... anyám odaadott nekik egy kotli tejet
most fosik
ezt nem élitúl de anyám sem ezt garantálom megbosszulom a cicát. az n életem is tönkretette őt megölte! ezért nincs mentség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!