Acana táppal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni?
eddig Happy-Dog tápot kapott a kutyám, most próbaképpen vettem Acana tápot. Olvastam több hozzászólást is fórumokon (talán itt is), hogy hasmenést, híg székletet okoz az Acana.
A 7 hónapos kutyám nagyon szereti, de sajnos olyan hígat ürít tőle, hogy alig lehet felzacskózni a fűről. >-(
Pár napig keverve adtam a régi táppal, és mégis.
Olyanok tanácsát kértem, akik ugyanígy jártak. Mit lehet adni mellé vagy belekeverve ami fogná a székletét? Vagy beáll majd magától ? köszönöm előre is !
túl hirtelen kapta az Acanát.
az enyém is átesett ezen. Már-már hurutos bélgyulladása volt.
Bolus adstringenst kapott,bélflóravédő CaniKurt, Hills I/D gyógytápot... szurikat, gyógyszereket, szóval mindent...
Ennek ellenére mégis hasmenése volt.
És egyszer csak elmúlt, úgy tűnik magától. Lehet, hogy a csirke váltotta ki, nem tudom.
Időközben átálltunk az Acana Bárány&Almára... ennek vmivel alacsonyabb a fehérje tartalma.
Tökéletes a széklete.
Most már bátran keverem Orijen Reddel, aminek ugye magasabb a hústartalma, és nem tartalmaz gabonát. Semmi gondot nem okoz, sőt.
Szóval nyugalom.
Egyébként ha híg a széklete, főtt rizzsel keverd a kajáját.
Minden tápváltás okozhat hasmenést. Az Acana sokkal erősebb, mint a Happy Dog.
Adj neki Bolus Astringenst (nem tudom mekkora a kutyusod, én a 20 kilósnak 1 tablettát szoktam adni). Gyógyszertárban vény nélkül kapható. Máskor is hatásos, oltás után is elő szokott fordulni egy kis hasmenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!