Macskaszőr a kajában?
Figyelt kérdés
Ott, ahol kutya vagy macska van tartva a lakásban előfordulhat, hogy néha belekerül egy-egy szőrszál a kajába?2013. máj. 27. 17:18
1/9 anonim válasza:
Fúj, nem! Ápolt, és tisztán van tartva, azért jöhet be!
2/9 anonim válasza:
Nekünk a szabadban van tartva, hetente kikeféljük a bundáját, mert hosszú szőrű, de elkerülhetetlenül be keveredik a lakása ahogy ki be járunk. Ennek ellenére ügyelünk természetes, hogy kajába ne kerüljön. Szóval lakásban még durvább lehet, bár ők ált. rövid szőrűeket tartanak inkább.
3/9 anonim válasza:
én mindig figyelek az ilyenre,de van olyan ismerősöm akinél se enni se leülni nem lehet,a macska simán sétál az edényke között,nem törli ki őket így jut a kajába,de még arra sem veszi a fáradtságot hogy az ágyat és a kanapét letakarítsa
4/9 Vicuska87 válasza:
Nem! Az ilyesmire nagyon ügyelek! Kizárt!
6/9 anonim válasza:
Pont ahogy írták is... ez a gazditól függ, hogy mennyire figyel és mennyire takarít. A hajszálad sem kerül bele a kajába (remélhetőleg), ugyanúgy a macsek szőre sem kerül bele, ha az ember figyel erre. Ha igénytelen, akkor meg van benne ez is az is... Jesszus, belegondolok és rosszul leszek. :D
7/9 anonim válasza:
Természetesen előfordul. :)
Perzsám van....
8/9 anonim válasza:
Még nem tapasztaltam, pedig az egyik végigsétál a tűzhely szélén, még főzés közben is :) Sötét szőrűek, biztosan észrevettem volna, ha beleszáll.
9/9 anonim válasza:
konyhapultra jöhetnek a macskák,több van,hosszú szőr..Viszont ha sütés főzés van tudják jól,hogy tilos.Soha nem volt és nem is lesz szőr a kajába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!