Hogy lehet jól kimosni a macskaszőrt a ruhából? Tud-e valaki valamilyen eszközt vagy valamit ami kiszedné?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 09:42
1/7 anonim válasza:
Az a Sticky buddy nevű ökörség amit a teleshopban reklámoznak, az pont megfelelő erre a célra. Igaz, szinte semmi másra nem jó, de erre igen. (Na jó, pénzérméket is lehet vele az asztalról felszedni ahogy a reklám mutatja, de ez nem túl gyakori használati mód.)
Vagy azok a macskaszőr-eltávolító papírragacs hengerek, amiket kb. 200 Ft-ért árulnak az Ikeában. Más, ezeknél hatékonyabb és egyszerűbb módszert még nem sikerült kieszelnem a probléma megoldására.
2/7 anonim válasza:
szövetes szösztelenítő(fresiben,obiban,rossmannba is kapható)illetve a ragacsos is hatékony,de a kettő együtt a nyerő.A gépbe ne rakd be szőrösen mert összeáll a ruhán a szőr és arról már csak kézzel tudod leszedni.
3/7 sheex válasza:
310 Ft, szóval nem vág a földhöz :)
4/7 anonim válasza:
Jaja, ez utóbbira gondoltam én is. Nem drága, de egész hatékony, és viszonylag sokáig is tart (sok réteg van rajta). Ha ügyesen beosztod, akár hónapokig is el lehet használgatni egy ilyen hengert.
6/7 anonim válasza:
Próbáld ki a fentieket, mi ragacsos hengert használtunk. A mosás nem igazán használ, ráadásul benn is marad a szőr egy része a mosógépben és összeszőrözi a többi cuccodat is.
7/7 anonim válasza:
én holnap veszek sticky buddit vagy mit de nem teleshopból hanem vateráról úgy csak 1600 :) majd holnap letesztelem, főként a kanapén, h jó-e.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!