Hol tudok macskaszőrt venni?
Figyelt kérdés
Perzsa és angóra szőrű macskák szőrét, hol tudom megszerezni, nemezeléshez? Eddig sehol nem találtam erről szóló oldalt. Vki esetleg hagyná, hogy megfésüljem a cicáját egy marék szőrért? :D2012. dec. 13. 21:52
1/7 anonim válasza:
Hozzám jöhetsz macskaszőrért, bár házi macskák :)
De elmehetnél egy menhelyre és végigfésülhetnéd a macskákat :D
2/7 anonim válasza:
Nekem perzsamacskám van. Tegnap dobtam ki egy szatyornyi szőrt. xD Egy hét alatt összejön annyi. Ha kifizeted a postaköltséget, én küldhetek neked. :)
4/7 anonim válasza:
Gyere annyi macska szőr van mint a rosseb! Termelnek ezek, van 3 emse macskám, meg egy kan. Rengeteg szőr van, természetesen kint az udvaron.... a lakásba macska nem jöhet be!
5/7 anonim válasza:
Ha elmész egy menhelyre még örülnek is hogy végigfésülgeted őket..:D
6/7 Mecse válasza:
Jaj, 2 ragdollom van (extra nyuszimuszi-szőrűek) akik rühellnek fésülve lenni (nem ellenkeznek, csak ki nem állhatják) így én addig húzom-halasztom a dolgot amíg csak lehet alkalmasint, így ha eljönnél kifésülni őket még én fizetnék neked :D
Van aki pulcsit meg táskát csinál cicaszőrből (külföldön tudok ilyenről), tisztítás után persze. Szerintem abszolút klassz dolog felhasználni mert rengeteg szőrük elhullik és gyakorlatilag teljesen hasztalanul.
Tudom-tudom, nem perzsa vagy angóra a ragdoll, csak nem bírtam megállni hogy írjak... :D
7/7 anonim válasza:
Nekem van török angórám. Hófehér, puha, selymes a szőre. Ha hagyja magát (nem ellenkezik, karmol, harap) akkor nyugodtan kifésülheted és viheted is magaddal teljesen INGYEN! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!