Milyen eszözzel lehet macskaszőrt ruháról, bútorról hatékonyan eltávolítani?
Figyelt kérdés
Egy kutyám, és három cicám van.A cicák mindenhová fölugranak, bebújnak és persze "szőröznek".2007. jún. 21. 10:36
1/7 anonim válasza:
vizes ronggyal ruhakefevel hatekonyan el lehet tavolitani a macska illetve kutyaszorcsomokat!
2/7 anonim válasza:
Lehet kapni a doltokba egy hengerszeru valamit ami be van vonva ragados anyaggal.Direkt erre a szelra.Azt vegig gorgeted es arra ratapadnak a szorok.
3/7 anonim válasza:
Olcsó megoldás: széles ragasztószalaggal (cellux) könnyedén eltávolíthatóak a szőrök. Praktikus, ha körbetekered vele a kézfejed, és egyszerű "tapicskoló" mozdulatokkal próbálkozol.
4/7 anonim válasza:
Hát ez nagyon macerás dolog!Két hosszúszőrű macskám volt,és a porszívót szinte sosem raktam el.A bútor és a ruha "szőrtelenítésére" nekem legjobban az a kefe vált be amit már itthon is lehet kapni.Piros bársonyszerű anyaggal van bevonva a keferész.Naponta kell porszívózni, mert a szőr a levegőben is jelen van,és az állatokat is rendszeresen kefélni kell.Csak így lehet "szőrmentesen" élni.
5/7 anonim válasza:
A ragasztószalag is jó dolog, de ha a napi költséget nézem, hosszútávon elég költséges.
6/7 anonim válasza:
nekem egy tokból kinyithatós hengeres "szőrszedőm" van, amely ragadós műanyaggal van bevonva.miután kész vagyunk, s már nem tapad, leöblítem, és újra tapad. praktikus, nem?
7/7 anonim válasza:
Én egy mágikus tisztító nevű eszközt vettem a Vaterán, de van egy webáruház is. Nagyon jól kiszedi a szőrt minden ruhából, textilből, kárpitból. Pedig 3 cicám és 2 kutyám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!