Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 8 hetes kiscica etetése?...

Emi13 kérdése:

8 hetes kiscica etetése? Mivel kell etetni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 27. 16:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Kedves 19.

"Egyébként ha alulfejlett, tápanyaghiányos cicát szeretnél, akkor etesd csak szárazzal, nyugodtan..."

Már miért lenne alulfejlett és tápanyaghiányos a száraz táptól, amikor már leírtam, hogy minden tápanyagot tartalmaz, amire a macskának szüksége van???

Idéznék neked Dr. Fodor Kinga ÁLLATORVOS Mit egyen a macskám? című könyvéből:

"A száraztápok víztartalma 12% alatt van, és ebből ered legnagyobb előnyük, mégpedig az, hogy kevésbé romlandók, hosszabb ideig eltarthatók, könnyebben tárolhatók, valamint koncentráltak, AZAZ AZ ÁLLATNAK VISZONYLAG KEVESET KELL EGYSZERRE MEGENNIE BELŐLE AHHOZ, HOGY FEDEZZE AZ AKTUÁLIS ENERGIA- ÉS TÁPLÁLÓANYAG SZÜKSÉGLETÉT."

"Teljes értékűnek nevezzük azokat a készítményeket, melyeknek meghatározott adagja A FIZIKAI FORMÁJÁTÓL ÉS A VÍZTARTALMÁTÓL FÜGGETLENÜL mindazokat a táplálóanyagokat tartalmazza, amelyre az adott életkorú, élettani és egészségi állapotú macskának szüksége van."

Úgyhogy ha nekem nem hiszel, legalább egy állatorvosnak higgyél.

2013. máj. 29. 18:58
 22/26 A kérdező kommentje:
Én is elolvastam ezt a cikket :D Látom te nem csak úgy a levegőbe beszélsz úgyhogy köszönöm szépen a segítőkész választ és inkább neked hiszek :)
2013. máj. 29. 19:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Egyébként neked van cicád? Ha van akkor te mivel eteted?
2013. máj. 29. 19:26
 24/26 anonim ***** válasza:

Igen, van, ő 10 hónapos, ivartalanított lány cica.

Kiskorában többféle tápot is kapott, nem szerettem volna, hogy egyre szokjon rá:

Purina One junior

Perfect Fit junior

Cat Chow junior

néha Whiskas és Friskies junior

emellett ő kapott nedveset is Whiskast és Felixet

Most már ivartalanított macskáknak való tápot kap, de továbbra is többfélét:

Purina One Sterilcat

Cat Chow Sterilized

Perfect Fit Pro-Sterile

Pro Plan Sterilised

néha most is kap nedveset, Gourmet-t és Bozitát.

2013. máj. 29. 21:33
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ kira131 :D
2013. máj. 30. 16:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2013. máj. 30. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!