Három lábú kiscica? Szerintetek mit csináljunk?
Három hetes kölyök cica, az anyjuk most hozta elő a tesóival. Ma megközelítettem őket, megnéztem és az egyiknek a bal hátsó lábán nincs mancs. Nem értem miért, vagy születési rendellenesség vagy az anyjuk elrágta???
A lényeg, hogy mit csináljak? Életképes lehet attól? Örökbe fogad valaki csökevényes lábú cicát? Holnap még nincs orvos az ünnepek miatt. Segítsetek dönteni, hogy maradjon-e a cica vagy nem.
Nekünk is volt ilyen cicánk, neki egyik mellső mancsa hiányzott egész pici korától. Teljesen életképes volt, a mozgásán nem is látszott a dolog. Annyi gond volt, hogy hajlamos volt a csonk kidörzsölődni, de nem vészesen. Idős kort megért a cica :)
De mutassátok meg állatorvosnak is, amint lehet.
Otthon teljesen életképes lehet 3 lábbal, persze a természetben nem lennének túl jók az esélyei.
De ha ti gondját viselitek, vagy találtok neki gazdát, akkor szinte teljes értékű cica lesz.
Nekunk is volt mar ilyen.az allatorvos azt mondta valoszinuleg valahova(resbe,hezagba)beszorulhatott aztan az anyja elragta neki.
Sajnos a kiscicat elaltattak....
Szia, el mondanád, hogy végül mi lett?
Sajnos nekünk is ezzel a helyzettel kell most megküzdenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!