Normális az, hogy a kandúrunk ivartalanítás után nem lett nyugodtabb hanem egy igazi idióta lett? (2hónapja ivartalanítattuk)
Az ivartalanitas miatt felborult az egesz hormonhaztarzasa.nekunk is tiszta dinka.es csak komzervet eszik de az ejjel nappal akarja.
Amíg ki nem urul a szervezetebol a hormon ilyen lesz,en is alig birom ezt az enjet de nem szabad hagynunk hogy a nyakunkra nojjon,ezt mondtak nekem a nagy macskasok.
a mi Bandita macsekunkat elottunk dobtak ki a kocsibol es a parom hozta haza.nagyon szeretgettem,lehet hogy kinevetsz de ha murrogok o visszamurrog es mar ugrik is a kanapeta mellem.mutet elott mindenevo volt de tenyleg,hazi koszt,tap....
Mutet ota csak is konzerv s allandoan jon es nyavog ha ures a talja.furi dolgokat csinal amit eddig meg sosem.
A konzervre mondtak nekem hogy a fejemre nott,hogy mitet utan kenyesztettem ilyen olyan izut vettem neki es nem kellett volna masok szerint de en szeretem es olyan kis bamba volt utana egy ideig.
nekunk a spriccelessel nincs baj mert meg el sem kezdte amikor hereltettuk.
Nálam is probalkozik mert nem tetszik a tap neki de nem hagyhatom hogy az legyen ami o akar...
Ugy latszik ez a nemreg herelt kandurok viselkedesi formaja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!