Ivartalanítás után mi fog történni a cicámmal? Meddig alszik még, hova tegyük addig stb?
Egy volt cicám is hányt, de nem tudtuk, hogy a szüleim ivartalanítani fogják és evett műtét előtt. :/ De most már tudom, és egész éjjel nem fog ennivalót kapni, mert reggel lesz a műtét. Remélem azért, nem fog odahányni vagy odapisilni álmában a kocsiba (mert már ilyet is olvastam). :)
Szóval kibír egy egyórás kitérőt a kocsiban, végigalussza? És hogy fog fekve beférni a macskakosárba?
Szerintem minden hordozót szét lehet szedni, úgy, hogy a tetejét leveszed az aljáról, így csak bele kell szépen fektetni, és utána összeszereled a dobozt.
Mi mondjuk kapásból a hordozóba kaptuk vissza a cicákat.
Esetleg pót takarót érdemes vinni, ha nem is lesz mit hánynia, az inger meg lehet neki és nyál akkor is jöhet.
Nálatok nem kell bent hagyni a cicát? Én is vittem az én kandúrkámat és megakartam várni a műtétet, utána haza vinni, de engem elküldtek, hogy inkább pár óra múlva menjek vissza, mikor a cica már nagyjából magánál van, mert ha valami gond lenne, akkor ők ott tudnak neki rögtön segíteni.
Szóval lehet lazán belefér a kitérő és még lehet utána is kell várni rá. Ha esetleg nektek műtét után rögtön kiadnák és nem szívesen vinnéd magaddal ilyen állapotban, akkor rákérdezhetsz, hogy nem-e maradhat addig, amíg megjárjátok az utat és utána vinnétek őt haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!