Mennyibe kerülhet egy nőstény cica ivartalanítása?
Figyelt kérdés
Főleg Keszthely környéki árak érdekelnének. Ha van valakinek tapasztalata orvosról, árakról, kérem ossza meg velem is.2013. máj. 23. 09:38
1/7 anonim válasza:
Kb. mindegy, hogy merre laksz, egy cica ivartalanítása 10ezer forint körül van. Akkor érdemes ivartalaníttatni, amikor akció van, mert akkor olyan 8ezer forint szokott lenni.
2/7 anonim válasza:
Nőstény cicát Budapesten, úgy 15 és 25 000 Ft. között ivartalanítanak. A kandúrokat úgy 1-13 000 Ft. körül.
Viszont valóban érdemes figyelni az akciókra, olyankor 7-8 000 Ft.-ból meg lehet úszni. Az én nőstény cicám is így lett ivartalanítva 7 500 Ft.-ért.
3/7 anonim válasza:
Az én cicámat Budapesten 17 ezerért ivartalanították, a másik cicámnál már nem emlékszem, de biztosan 10 ezer alatt volt, ez Békéscsabán.
4/7 anonim válasza:
àllatotvos és hely függő is .
keszthelyen nem tudom mennyi lehet.
felénk 6000 ft a nőstény cica.
a bp-i árak brutàlisak szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is olyan 6-8 körül gondoltam. Pesten tényleg brutálisak az árak...
2013. máj. 23. 13:06
6/7 anonim válasza:
Én Miskolcon ivartalaníttattam szűk két hónapja. Minden állatorvost végigtelefonáltam és kértem árajánlatot. A legkedvezőbb 13.200 Ft volt, a legdrágább 16.500 Ft. Előbbit választottam, és nagyon meg voltam elégedve az orvossal.
7/7 anonim válasza:
ha jártok kisebb városban, ott érdemes. pl a miénkben csak 7000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!