Mit lehet tenni? Hogy tartsam őket távol?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a szomszédban többen is tartanak macskát, ami nem gond, de felelőtlenül, csak van nekik, de gondoskodni már nem akarnak róluk normálisan. Állandóan leellik a macskájuk és hozzánk pakolja át a kölykeit. Itt tanyázik nálunk már 2 nőstény és 1 kandúr, mindegyik az ő macskájuktól van. Most az egyik leellett 2 kölyköt, valamint egy másik is ellett nem tudom mennyit, de már mondta a másik szomszéd, hogy majd azokat is átteszi hozzánk, mert ez a mi macskánk, ami nem igaz, igazából nekünk egy sincs, egy sem kellett volna. Ott tartok, hogy amik itt vannak nálunk tartósan, azokat elkapom és ivartalaníttatom, ami ugye most a 2 kölyökkel együtt 5 macska, nagyon nem fér bele anyagilag, de más megoldást nem látok. Mit tehetnék az ellen, hogy a szomszéd macskája ne ide pakolássza át a kölykeit? Közben egy másik szomszéd meg állandóan azzal zaklat, hogy miért nem csapom agyon a kölyköket, miért kell ennyi macska, amikor én egyet sem akartam, de az hogy agyon csapkodjam, vagy valahogy elpusztítsam őket, az meg távol áll tőlem. Hogy vethetnék véget ennek?2013. máj. 24. 00:27
1/2 Salx Narval válasza:
Pár ötlet, talán valamelyik megoldást jelenthet. Tarts kutyát, próbáld ki a macskariasztót, sajnos nem tudom, hogy működik e, mert mindenki mást mond, nekem pedig nincs.:D Nekem, jobban mondva a gyereknek van egy komoly vízipisztolya, azzal szoktam "lelőni" őket,egy hosszabb slag is megteszi, na ezt nem nagyon szeretik.:D Időigényes a dolog, de működik. Próbálj minden alomrakásra alkalmas helyet felszámolni. Nálam a kutyám oldotta meg a kérdést végérvényesen, bár nem ezzel a célzattal vettem, de még tanítanom sem kellett, alapból utálja a macskákat, madarakat, na meg a postásgyereket.:D
2/2 anonim válasza:
Legelőször b*szd pofán a szomszédot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!