Hogyan tartsam távol a szomszéd cicákat a házkörnyékünktől? Folyton összekakilják a kertet.
Figyelt kérdés
Kutyus egyenlőre sajnos nem lehet, van más módszer? Össze-vissza kakilják meg f.ssák! a kertet (nem temetik be a csinálmányukat, nem tudom miért), ma is majdnem beletrafáltam egy kupacba.. meg nem is valami jó illatú, már unom hogy más macsekok után kell járnom összeszedni meg betemetni a sz.rt. Hallottam valami borsos módszerről is?2011. máj. 24. 16:13
1/5 anonim válasza:
Sajnos a macskák ilyen pofátlanok, bejutnak szinte mindenhova! A legjobb megoldás lenne beszerezni egy kutyust, , mivel mással elijeszteni nem nagyin lehet őket...:(
2/5 anonim válasza:
Bár a kutyát nem javaslom neked, az után is takarítani kell.
3/5 anonim válasza:
És ha takarítani kell utána, akkor mi van? Én se takarítanék szívesen mas macskaja utan, de a sajatom utan igen!
4/5 anonim válasza:
A vizespalackos(1,5-2 literes) módszert próbáltad ?
Cimke nélküli, csapvizes palackokat kellene határsávba tenned. A megcsillanó fénytől állítólag megijednek és távol tartja őket. Magam nem próbáltam, nekünk kutyánk és macskánk van és a kutya távol tartja az összes idegen macskát.
5/5 anonim válasza:
"A vizespalackos(1,5-2 literes) módszert próbáltad ? "
Én inkább célbadobásra ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!