Akinek volt leukózisos cicája, a leukózis diagnosztizálása után meddig élt? Mik a kezdeti és egyáltalán a tünetek?
Figyelt kérdés
Így fogadtam őt örökbe, de mivel nagyon megszerettem, nem akarom elveszíteni!2013. máj. 19. 16:49
1/4 anonim válasza:
nekem a cicám nagyon lázas volt és júniusban lesz 2 éve hogy
leukózisos volt
2/4 anonim válasza:
Nekem a kezdeti tünetek után 2 hónap.Nem tudott enni,és jellegzetesen büdös volt a szája.
3/4 Nniki175 válasza:
Ezen az oldalon szerintem mindent megtalálsz amit tudnod kell. Amúgy macskától is függ,hogy diagnosztizálás után meddig él.
4/4 anonim válasza:
Szia! Az enyémnél ma diagnosztizálták :( És hosszan tartó magas láza van. Az elsőnek megköszönném, ha leírná akár privátban, hogy hogyan kezelték!
A főnökasszonyomnak szintén étvágytalansággal kezdődött, több mint 1 hétig nem evett. De elmúlt és most kövérebb mint valaha :) Igaz, még csak fél éve, hogy "rendbe jött".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!