Nemsokára lesz egy kiscicánk. Utána olvastam az alapvető dolgoknak, nem idegen nekem a macska tartás amúgy sem. Van egy kistestű kutyánk is, de ő szereti a macskákat. A kérdés inkább az volna, hogy ki hogyan szoktatná össze őket?
Kicsi a lakás, szóval sokat lesz együtt a két állat. Tudom, hogy először hagyni kell a macskát a szállító boxban, hogy a kutya megszokja és fordítva...
No de első nap, első alkalommal mégis hogy kéne indítani pontosan?
Tudtommal ki kéne engedni pisilni a cicát, ha haza érkezünk vele. Addig a kutyát zárjuk el, majd a macska vissza a boxba és ismerkedés?
Hát passz, ezek szerint a cicádnak több idő kell. Tényleg nincs ihletem meg ötletem sem mit tehetnél.
Nem linkeltél!
Ez nyugtat és nyugtalanít is, hogy nem csak én vagyok tanácstalan. Annak tényleg örülök, hogy kint vannak mind a ketten és nem marják egymást és nincs állandóan "kiabálás". De néha megy a kergetőzés és egyebek. :/
Elfelejtetem a vidit, kicsit el vagyok havazva mert lassan lesz egy nyereményjátékom és azt csinálgatom épp. :)
Itt a vidi: http://www.youtube.com/watch?v=igQRWZJklIo&feature=player_em..
Jó naaaagy cica. :D
Tényleg cuki a nagy macs és annyira tipikusan ilyenek a kicsik is, mármint viselkedésben, még az a hátsó láb rázás is... jól megdögönyözném, gyönyörű. :)
Hát jó munkát és kitartást az állatkákhoz, szerintem most már az idő lesz a megoldás.
Igen, nagyon jó videó! :) Hogy bepörögnek már a kutyák. :) Tipikus, hogy a macska nyugodtabb, a kutya meg bolond. :D
Amúgy már egész jól elvannak, este jobban elférnek egymás mellett, mivel nincs energiájuk kötekedni. XD
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :) Alakul a helyzet, csak én akarom már őket nyugiban tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!