Milyen fajta kistestű cicák vannak? Amik nem nőnek nagyon nagyra.
Gondolom nem az akkora cicákra gondolt, mint pl a perzsa :)
vannak azok a Whiskas cicák sajnos nem tudom a fajtájukat. Azok nem olyan nagyok. Szerintem a bengáli cicák a legszebbek:)
A perzsa mióta nő óriás 10 kg macskává? Max egy elhízott ivartalanított példány nő akkorára.
Egyébként te a Main Coon cicára gondoltál szerintem. Na azok elég nagyra nőnek :)
Szerintem a legszebb cicák a mindenki által 'whiskas' cicának hívott cicák és a himalája perzsák <3 :)Nekem i van egy nőstényem és nagyon szeretem nem cserélném el semmilen másik cicura :))
A 19:09 es válaszolónak mondtam, hogy a perzsák sem nőnek talamas állatokká :) Legalábbis én még 5 kg nál nehezebb perzsával nem nagyon találkoztam... :) De az ivartalanított állatok álltalában hamarabb meghíznak, meg ahpgyan öregszenek úgy is híznak :D Kevesebb mozgás = testsúly gyarapodással ;)
És sikerült már dönteni, hogy milyen cicád lesz? Rengeteg cica vár gazdira a menhelyeken, sokszor nem csak keverékek. Miért nem próbálod meg ott? Vagy hétvégén a Lurdyban is lesz macska kiállítás, ha ennyire ragaszkodsz egy kimondodd fajtához akkor ott tudsz a tenyésztőktől kérdezni.
Majd írj h mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!