A kistestű kutyáknak való flexi pórázok macskáknak is jók? Mindegy melyik?
persze hogy van
ki az az elvetemült, aki egy macskát pórázra tesz
szánalom
én csak megsajnáltam szegény macskát
te ágról szakadt
ebben nem lennék biztos
megkötni egy macskát, van fogalmad róla, hogy ő hogy érezheti utánna magát?
megy egy ember az utcába és nini de kicsi kutya pórázon
jah nem az egy macska
Köszönöm! Voltunk már kint a kertben, de hagyományos hámmal és pórázzal azt is nagyon élvezte. Hámnak én is valami puha bőrt szeretnék, és jó hosszú pórázt. Azok a fajták, amikre rá van írva, hogy macskának is, csak három méteresek és én minimum ötöset szeretnék neki, de az sem baj, ha nyolcas.
A szomszédunk úgy parkol, mint egy őrült, a másik póráz nélkül sétáltatja végig a kutyáját az utcán, a harmadik csak simán félhülye biztos nem fogom magában kiengedni ilyenek közé. Egyelőre a nevére sem nagyon hallgat, így a legjobb mindenkinek, napozik, szaglászik, kapirgál, jól érzi magát. Különben meg szobamacskának fogadtam be, ami azt jelenti, hogy vagy biztosítom, hogy nem jut ki a kertből sehogy száz százalékra, vagy nem viszem ki egyáltalán.
Hát ha a macskára azt rá tudod rakni akkor sok sikert!
Biztos hagyni is fogja azt neked !
Hát nem...
Ha nem akarod hogy át menjen a szomszédba akkor minek tartasz macskát?
A macska már csak ilyen .. át is fog menni. és csatlakozom az előttem szólóhoz! teljesen igaza van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!