A macska milyen illatokat utál?
Állítólag ha ilyenkor vesznek nekik "cicafüvet" és beteszik a tálkával, akkor azt fogja eszegetni és hagyja a növényeket... De szerintem nem sokat használna, mert valószínűleg unaloműzés vagy játék céljából rágja a növényt.
Másrészről nekem kinti macskáim vannak, mégis akkora pusztítást végeztek most a tulipánoknál (totál lerágták az egészet, azt hittem valami HATALMAS csigainvázió van, aztán láttam, hogy a macskák)...
Én is valami csípős anyaggal próbálkoznék, amit ha megnyal csípi a száját. Nem kellemes, de idővel rájön, hogy fel kell hagynia a rágcsálással.
Olajokból valami nagyon mentolos ami állítólag a leggyakrabban beválik, de nem tudom, mert nekem a múltkor büszkén lopkodták a cicák a mentolos cukrokat... :D
Körömlakklemosót ne használj, mert tönkreteszi a növényt és a tüdődet, irritálja a szemedet és a nyálkahártyát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!