Egy macskának meddig tart a szülés?
A figyelmedbe ajánlanám az alábbi képet:
Ha már megszülettek/mostanában születnek meg a kölykök, már késő visszafordítani a dolgot, de azt javaslom, ha előhozza őket az anyjuk, és már nem szopnak, keressetek nekik felelős gazdit, hogy ne az utcán kelljen kóborolniuk, az anyacicát pedig vigyétek el ivartalaníttatni.
Macskának csap speciális macskatejet lehet adni, amihez állateledelboltban hozzá lehet jutni, ugyanis a laktózt nem tudja feldolgozni a szervezete, és hasmenést okoz nekik.
Az új jövevények pedig érkezésükkor azoktól vették el a gazdihoz jutás lehetőségét, akiket már korábban kidobtak a felesleges szaporulatból, s így tovább várják a szerető gazdit a menhelyen, hogy végre ők is családba kerülhessenek, tartozhassanak valakihez.
Köszönjük az utolsó hozzászólást, válasznak igen nem nevezhető, talán elnézte a kérdést... :-D
Gondolom egy az olyan élharcos állatvédő közül, akinek nincs is kisállata...
A cicámat árva cica volt, találtam, és felneveltük az almot! Felelős gazdákhoz juttattuk őket... Nem hinném, hogy ide való az oktató stílusú hozzászólása!
Ideális körülmények között tartom a macskáimat, ivartalanítottam is őket, és bár nem adok nekik macskatejet( igazán rossz gazda vagyok, hogy nem veszem meg nekik...), sok ember is szívesen cserélne velük.
Az pedig, hogy sok árva állat kóborol, vagy sínyled a menhelyeken, az társadalmunk szégyene...
Kedves utolsó előtti- akkor ezek szerint inkább pusztítottuk volna el a kölyköket, mint jó gazdikhoz juttatni őket???
Egyesek ide járnak észt osztani, ahelyett, hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!