Közel egy éves szoba cicát rá lehet még szoktatni a sétáltatásra?
Most hogy itt a jó idő, szeretném, ha nem csak az ablakból bámészkodhatna, hanem ki is vihetném.
Persze tudom, hogy nem lesz könnyű dolgom már csak kiindulva abból, hogy a porszívó hangjától is világgá szaladna, hát még a kinti zajoktól.
És azzal is tisztában vagyok, hogy így gyakrabban kell féreg hajtózni és oltatni.
Ha szép fokozatosan vinném ki az utcára akkor egy idő után megszokná? Természetesen olyan helyre vinném, ahol kevés kocsi és egyéb zajforrás lehet.
Normális válaszokat kérek, hogy miért érdemes kivinnem vagy miért nem!
Ha igen akkor, kérlek írjatok tippeket, hogy hogyan kezdjek bele!
A válaszokat előre is köszönöm!
Mekkora cica? Kistermetűt ne vigyél ki! Fokozatosan kell hozzászoktatni a hámhoz. Tedd rá naponta 2x 1 órára a hámot. Másfél hét után megszokja. Utána sétáltasd 2 hétig a lépcsőházban/kertben. Utána a SZŰK környéken (csak az utcátokban, saroktól sarokig, mindkét oldalon), kb 1-2 hétig. Később már lassan mehet a messzebbi séta is :)
Remélem segítettem.
Hát olyan normál kandúr méret, kicsinek semmiképpen nem mondanám. A hámot már megszokta, azzal nincs gond, simán mászkál vele, de ha már a pórázt is ráteszem akkor elterül:D
Most már remélhetőleg jön a rendes jó idő és akkor majd letudunk menni a ház elé is.
Köszönöm a választ mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!