Zoofast.hu. Negatív tapasztalatok?
Én is tettem fel kérdést ezzel a webáruházzal kapcsolatban, mert nekem valahogy nem volt szimpatikus, plusz Lengyelországban van a telephelye, nem tudom... Túl sok válasz nem érkezett, talán három, az is egy-egy mondat, hogy korrektek, hát ennyit erről.
Én nem is rendeltem innen, hanem inkább egy másik helyről és ha azt veszem, hogy pár száz forinttal drágábbak, de megbízhatóan szállítanak, akkor inkább azt választom. Nekem tök rendben volt minden és az oldalon azt is leírják ha esetleg készlethiány van, meg sem tudod rendelni a terméket és ez szerintem így korrekt.
Én vajon hol élek? Külföldi filmekben láttam, hogy földhöz vágták a konzerveket, mert akkor olcsóbb, ha behorpad. Én pont most nézegettem a konzerveket egy üzletben és szinte az összes horpadt volt, de leárazásról szó sem volt.
A helyedben hanyagolnám azt az oldalt, ha ennyire igénytelenek és problémásak, akkor elég egy tapasztalat belőlük. Nekem az sem szimpatikus, hogy bizonyos dolgokat lehagynak, ahogy itt olvasom, akár ha egy 100 Ft-os egér, akkor se hagyják ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!