Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ti miért tartotok macskát?...

Ti miért tartotok macskát? Milyen kapcsolatban vagytok a macskátokkal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Barátomnak volt. Hát ölelgette, meg azzal aludt.

Nekem is volt, de amikor a fejemre feküdt éjjel és arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, tele van az orrom és a szám szőrrel, akkor fogtam és bezártam a fürdőszobába.

2013. ápr. 21. 00:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok.
2013. ápr. 21. 00:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a macskákat. Szeretem a lényüket, a jellemüket, a testalkatukat, a bundájukat úgy ahogy vannak.

Az én cicáimat jobban szeretem a többinél és nekem számít, hogy az enyémek szépek is legyenek. Szeretem a "csúnyácska" cicákat is, de nekem számít, hogy mikor rájuk nézek azt tudjam mondani, hogy gyönyörűek vagytok. Egy sárgás szemű cica nem váltaná ezt ki belőlem. Szóval azért is vannak nekem, mert jó rájuk nézni, szeretem őket tutujgatni meg élettelibb a ház velük.

Azt hiszem elég jó kapcsolatban vagyok velük, de néha nagyon szeretném, ha tudnának egyértelműen beszélni és elmondanák, hogy hogyan érzik magukat velünk és mire lenne még szükségük az életükben. Én bevallom, hogy nem mernék gyerek/et/eket bevállalni, mert nem tudnám erre a világra nevelni őket, de a cicákat lehet kényeztetni és lehet valahol nálam gyerekpótlékok is.

2013. ápr. 21. 07:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert imádom a lökött fejüket! :) Tényleg.
2013. ápr. 21. 10:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Mint minden állat, képesek őszintén szeretni.

Tisztelni és szeretni kell őket, akkor ők is tisztelni és szeretni fognak. (A kutya kicsit más ebből a szempontból.)

Csendesek (általában), méltóságteljesek, nem zabálják fel az összes kaját egyből (általában).

És tök jó érzés, amikor megtanulnak tőled valamit. Meg amikor látod, hogy milyen okosak és ügyesek. Meg amikor jön oda, hogy szeretgesd és jól érzi magát veled.

2013. ápr. 25. 00:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
"Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik."
2013. ápr. 25. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem ideiglenes gyerekpótló. nem a macska ideiglenes, csak a gyerekpótló szerepe. remélem világos. ő marad akkor is ha már jöhet a baba:)
2013. ápr. 25. 10:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk kettő van, két külön személyiség, a kicsi bújós, a nagy meg épp, hogy le nem tojja a fejünket. De úgy szeretjük őket.
2013. ápr. 25. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Én egy barátnomtol kaptam 2 kiscicát, neki 5 db van. A kisfiú sajnos átment a szomszéd kutyákhoz, és elkapták :( Amióta tortént, a lány cicámat szinte ki sem engedtem pár hétig a helyérol, csak ha otthon voltam, akkor is 10 percenként ellenorizgettem, hol van. Az utóbbi idoben ragaszkodóbb lett, sokkal tobbet igényli hogy vele legyek és már nekem is sikerult túltennem magam a fiúcicám elvesztésén. Mindig beszökik a házba, és odamegy hozzám mikor írom a leckét. Pedig nem szabad neki bejonni, de ki tudja nyitni az ajtót :D ráugrik a kilincsre és azon csimpaszkodik, míg ki nem nyilik az ajtó :D Én nagyon szeretem :)
2013. ápr. 25. 14:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert édesek,szeretetre méltóak,ölelgetni valóak... és mert a legjobb társak!!!
2013. ápr. 25. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!