Ti miért tartotok macskát? Milyen kapcsolatban vagytok a macskátokkal?
Barátomnak volt. Hát ölelgette, meg azzal aludt.
Nekem is volt, de amikor a fejemre feküdt éjjel és arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, tele van az orrom és a szám szőrrel, akkor fogtam és bezártam a fürdőszobába.
Én imádom a macskákat. Szeretem a lényüket, a jellemüket, a testalkatukat, a bundájukat úgy ahogy vannak.
Az én cicáimat jobban szeretem a többinél és nekem számít, hogy az enyémek szépek is legyenek. Szeretem a "csúnyácska" cicákat is, de nekem számít, hogy mikor rájuk nézek azt tudjam mondani, hogy gyönyörűek vagytok. Egy sárgás szemű cica nem váltaná ezt ki belőlem. Szóval azért is vannak nekem, mert jó rájuk nézni, szeretem őket tutujgatni meg élettelibb a ház velük.
Azt hiszem elég jó kapcsolatban vagyok velük, de néha nagyon szeretném, ha tudnának egyértelműen beszélni és elmondanák, hogy hogyan érzik magukat velünk és mire lenne még szükségük az életükben. Én bevallom, hogy nem mernék gyerek/et/eket bevállalni, mert nem tudnám erre a világra nevelni őket, de a cicákat lehet kényeztetni és lehet valahol nálam gyerekpótlékok is.
Mint minden állat, képesek őszintén szeretni.
Tisztelni és szeretni kell őket, akkor ők is tisztelni és szeretni fognak. (A kutya kicsit más ebből a szempontból.)
Csendesek (általában), méltóságteljesek, nem zabálják fel az összes kaját egyből (általában).
És tök jó érzés, amikor megtanulnak tőled valamit. Meg amikor látod, hogy milyen okosak és ügyesek. Meg amikor jön oda, hogy szeretgesd és jól érzi magát veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!