Miért utálja a férfiak többsége a macskákat?
A párom utálja a macskámat, azt mondja azért, mert annyira ajnározom. Ha valaki jön hozzánk, és azt mondja hogy ő is utálja a macskákat, akkor ő gúnyosan vigyorog rám, mintha én lennék hülye, hogy ,,látod, senki sem szereti,,.
Ez annyira bánt engem...
Pedig nem viszem túlzásba a macskaimádatot, vannak nálam elvetemültebbek is, szerintem.
A férfiak azokat az állatokat szeretik, melyek hasonlítanak rájuk, azaz, idomítani lehet őket. Lsd. katonaság, egyéb hasonló "férfias":))) játékok. A férfiakat alázat, "izomagy", falkaszellem vezérli. Sosem lesznek olyanok, mint pl. egy macskafaj, az oroszlán, aki önállóan is gondoskodik magáról.:)
De még a hozzájuk hasonló állatoknak is több eszük, erősebb gerincük, főleg nagyobb szívük van, mint nekik.
Az állatok minden tekintetben felülmúlják az embereket, nemre való tekintet nélkül is.
Minél több embert ismerek, annál inkább tisztelem és szeretem az állatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!