Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ma apum meglepett egy cicával....

Ma apum meglepett egy cicával. Nagyon nem szeretem őket, ahogy őt sem. Én kutyás vagyok, de azt nem engedi. Apum meg elvárja hogy foglakozzak vele, meg szeressem, de ő hozta ide. Hogy mondjam meg neki? Vagy hogy szeressem a macskákat?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 20:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Meg lehet őket szeretni. :) Én kutyás-cicás vagyok. Hűségesek azok, nem is tudod, mennyire meg tudnak lepni néha! Menj oda hozzá, simogasd meg, játsz vele, nevezd el! Hallgasd ahogyan dorombol. :)
2013. ápr. 17. 21:41
 22/31 anonim ***** válasza:

Hát igen, érdekes apud. :D

Azért gondolod a macskákat olyannak amiket leírtál róla, mert eddig nem ismerted meg közelebbről őket, nem kötődtél igazán még egyhez sem. Szerintem adhatnál neki is és magadnak is időt arra, hogy megismerd. Mindenképp másképp viselkedik, mint egy kutya, bár van pár macsek, aki mintha lélekben eltévedt volna és akár kutyának is mondható. Nagyon sokat idomulnak ők is, ha érzik, hogy szeretik és gondozzák őket, igaz nagyon önfejűek is tudnak lenni, mondjuk én ezt is szeretem bennük. Ha ilyen marad a hozzáállásod, akkor sajna nem biztos, hogy megérzed a macska "tartás" előnyeit. Tökre megértem, hogy valamiért nem jön be a cica, hogy apud is felelőtlenül "rád sózta", hogy szeresd és gondozd, ez még plusz "teher" neked, de próbáld meg másképp felfogni. Szerintem mindenképp megéri foglalkozni velük, mert hihetetlen sokat tudnak ők is adni. Meglehet tanítani, hogy hallgasson a nevére, ha hívod odamegy, ha eldobsz egy játékegeret visszahozza, ha valamit nem szabad és erélyesen rászólsz az is cuki, ahogy azért is próbálkozik, de egy idő után feladja (vagyis előtted akkor nem ugrik oda, ahova nem szabad), nekem ezek tapasztalatok. Adj neki esélyt, hogy megszerethesd, hidd el megéri.

Nekem is volt ilyen negatív hozzáállásom, mikor a hátam közepére nem kívántam egy beteg (pisis), idősebb cicát, de aztán valahogy mégis elfogadtam és megláttam benne is a cuki dolgokat.

2013. ápr. 18. 07:03
 23/31 anonim ***** válasza:

Mit nem adtam volna azért,hogy gyerekkoromban az én apukám adjon nekem egy cicát :) De tiltva volt az állat..

Teljesen rossz téveszméid vannak a cicákról.Hagyj időt és ismerd meg,nem fog egyik napról a másikra kötődni,se szeretni,ahhoz idő kell és tettek.Ez rád is vonatkozik :)

2013. ápr. 18. 07:24
 24/31 anonim ***** válasza:
80%
Te egy idióta vagy kérdező.
2013. ápr. 18. 12:11
 25/31 Lienah ***** válasza:
Drágáim a lényeg felett mindenki elsiklott??? A kérdés"szövegben" ott van a "Nagyon nem szeretem őket, ahogy őt sem." Tehát a kérdező még nagyon gyerek (már bocsi) és "dafke" nemfogja "szeretni", hisz olyan embertől van akit szintén nem szeret, és innentől mindent belelát, "az ő felelőssége", "gondozza ő" (aztán lehet hogy a háttérben csak arról van szó hogy apuka a panel 10.-re nem akar neki dándogot venni, viszont szeretné ha felelősségteljes/gondoskodó felnőtt lenne, esetleg megváltozna a véleménye a macskákról, netán még meg is barátkozna velük). Ezen tények/dolgok hiányában, további jó találgatást!!! Jah és kedves kérdező, ne haragudj hogy ezeket írtam, nem bántani akartalak, de nekem ez jött le azokból amiket írtál. Remélem egyszer túl látsz macska tekintetében apukádon és egyszer jóban lesztek (apukával, macskával).
2013. ápr. 18. 12:12
 26/31 A kérdező kommentje:
Itt fekszik az ölembe!Dorombol.Bár nem vagyok oda érte még,talán majd megszeretem.Remélem.:))
2013. ápr. 18. 14:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Ő már szeret téged, csak viszonoznod kell :))
2013. ápr. 18. 15:38
 28/31 anonim válasza:
Így pár nap elteltével milyen a kapcsolatod vele?
2013. ápr. 22. 17:11
 29/31 A kérdező kommentje:
Most is itt fekszik.Pntosabban alszik.Ő az egyetlen macska akit eddigi életemben kevelek is valamennyire.Állandóan jön utánam.Ha megyek fürödni,nyávog hogy ő is be akar jönni:DDLAssan megsezretm de nem a fajt hanem őt.:))
2013. ápr. 22. 17:23
 30/31 anonim ***** válasza:
Elég is, ha őt szereted. :) Lehet ez egy tanulságos eset is, hogy ne tiltakozz rögtön minden ellen, mert lehet jó dolgok alakulnak ki belőle. Remélem egyre jobban megszeretitek egymást! Jó cicázást!
2013. ápr. 22. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!