Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicám, úgynéz ki allergiás...

Cicám, úgynéz ki allergiás /hallom ahogy veszi a levegőt, a füle is begyulladt/, de nem tudom mire.2orvosnál is voltam de nem tudnak mondani semmit mert elvileg a levegőben van valami nálam ami irritálja a cicát. De nem tudok rájönni mi az?

Figyelt kérdés
Fütéskor kezdődött gázos volt kint azzal nincs gond valami ötlet hogy mitől lehet?

2012. dec. 28. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mire allergiás?
2012. dec. 28. 20:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tudják mire.ezzel van a gondom.kérdeztem az orvost ha csinálunk allergiatesztet akkor nem derül ki.azt mondta hogy a levegőbe van nálam valami azt nem mutatja ki.
2012. dec. 28. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:

Gondolom nézték a házi port is. Fűtéskor azt tudom elképzelni.

Adj neki omega3 vitamint,(macskáknak valót) az állítólag jó allergiára.

2012. dec. 28. 21:10
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is erre gondoltam csak nem tudtam mit adhatok neki az állatorvosok semmit nem adtak rá.

Remélem jobban lesz tőle.

2012. dec. 28. 21:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Allergiás tünetek csökkentésére a kalcium is jó. Biztosan találsz valami jó ásványi anyag-kiegészítőt az egyik állatos boltban
2012. dec. 28. 22:33
 6/11 Mecse ***** válasza:

Ezt nem igazán értem, majdnemhogy mindenre van allergiateszt, szerológiás vérteszt, vagy bőrteszt amit el lehet végezni.

Poratkára lehet allergiás, a porra magára nem. Ezt pedig lehet tesztelni. A poratka allergia gyakori tünete lehet a fülgyulladás, az állandó vakarózás, szokásosnál sokkal gyakoribb majdnemhogy állandó mosakodás, bőrpír illetve szőrhullás. Az hogy "valamire a levegőben" elég pongyola fogalmazásnak tűnik nekem sajnos, ennyit ha nincs jobb tippje bárki tudott volna mondani neked, nagyon szerencsétlenül jártál ezzel a 2 orvossal, ezt megkockáztatom.

Kivizsgálták a cicust egyéb problémákra, ami nem allergia? Szedheti egyéb okból is máshogy a levegőt, a fülgyulladás pedig elég komoly dolog, és bár okozhatja az allergia, nem feltétlenül (fülgyulladás akár valamilyen ételösszetevő-allergiától is lehet!).

Lehet hogy megérné teljesen kivizsgáltatni. Hogyha ez már megtörtént akkor ezt a javaslatot tekintsd semmisnek.

2012. dec. 29. 00:07
 7/11 A kérdező kommentje:

A poratkára gondoltam, ételallergiára nem mert ugyanazt eszi mindenhol. Azért nem gondoltak másra az orvosok csak allergiára mert ha elviszem máshová ott nincs semmi baja, megszünnek a tünetek. DE nekem azt mondták hogy nem nagyon tudnak erre allergiatesztet csinálni. bár most bujtam az internetet és találtam. Úgyhogy allergiateszt lesz belőlle. csak annak is 1-2 honap mire jobban lesz a cica.

Köszönöm a válaszodat.

2012. dec. 29. 00:19
 8/11 A kérdező kommentje:

Mecse:

orvost vagy állatklinikát nem tudnál ajánlani ahol ezt megcsinálják? 22.kerben találtam egyet.

Belvárosban esetleg? vagy az állatorvosi egyetemen?

2012. dec. 29. 00:29
 9/11 Mecse ***** válasza:
Küldtem privát üzit :).
2012. dec. 29. 01:03
 10/11 anonim válasza:
Lehet, hogy a szőnyegedben van valami vagy valamelyik parfümöd vagy légfrissítőd.
2013. jan. 10. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!