Cicám, úgynéz ki allergiás /hallom ahogy veszi a levegőt, a füle is begyulladt/, de nem tudom mire.2orvosnál is voltam de nem tudnak mondani semmit mert elvileg a levegőben van valami nálam ami irritálja a cicát. De nem tudok rájönni mi az?
Gondolom nézték a házi port is. Fűtéskor azt tudom elképzelni.
Adj neki omega3 vitamint,(macskáknak valót) az állítólag jó allergiára.
Köszönöm, én is erre gondoltam csak nem tudtam mit adhatok neki az állatorvosok semmit nem adtak rá.
Remélem jobban lesz tőle.
Ezt nem igazán értem, majdnemhogy mindenre van allergiateszt, szerológiás vérteszt, vagy bőrteszt amit el lehet végezni.
Poratkára lehet allergiás, a porra magára nem. Ezt pedig lehet tesztelni. A poratka allergia gyakori tünete lehet a fülgyulladás, az állandó vakarózás, szokásosnál sokkal gyakoribb majdnemhogy állandó mosakodás, bőrpír illetve szőrhullás. Az hogy "valamire a levegőben" elég pongyola fogalmazásnak tűnik nekem sajnos, ennyit ha nincs jobb tippje bárki tudott volna mondani neked, nagyon szerencsétlenül jártál ezzel a 2 orvossal, ezt megkockáztatom.
Kivizsgálták a cicust egyéb problémákra, ami nem allergia? Szedheti egyéb okból is máshogy a levegőt, a fülgyulladás pedig elég komoly dolog, és bár okozhatja az allergia, nem feltétlenül (fülgyulladás akár valamilyen ételösszetevő-allergiától is lehet!).
Lehet hogy megérné teljesen kivizsgáltatni. Hogyha ez már megtörtént akkor ezt a javaslatot tekintsd semmisnek.
A poratkára gondoltam, ételallergiára nem mert ugyanazt eszi mindenhol. Azért nem gondoltak másra az orvosok csak allergiára mert ha elviszem máshová ott nincs semmi baja, megszünnek a tünetek. DE nekem azt mondták hogy nem nagyon tudnak erre allergiatesztet csinálni. bár most bujtam az internetet és találtam. Úgyhogy allergiateszt lesz belőlle. csak annak is 1-2 honap mire jobban lesz a cica.
Köszönöm a válaszodat.
Mecse:
orvost vagy állatklinikát nem tudnál ajánlani ahol ezt megcsinálják? 22.kerben találtam egyet.
Belvárosban esetleg? vagy az állatorvosi egyetemen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!